Algemene actievoorwaarden Vers aan Tafel  
20190423

Regelmatig pakken wij uit met spetterende acties en aanbiedingen. Zo kunt u profiteren van onze scherpe maandaanbieding en andere niet te missen acties. Door gebruik te maken van onze aanbiedingen of door deelname aan een actie gaat u akkoord met de (actie)voorwaarden zoals hieronder vermeld:

 • De acties op deze website en in gerelateerde (print)uitingen worden aangeboden door Vers aan Tafel maaltijdservice .
 • De acties zijn van toepassing op specifieke aankopen die gedaan worden via webshop versaantafel.nl. Of telefonisch via onze klantenservice. Of via een antwoordcoupon per post. Of uw bestelformulier waarmee u uw reguliere bestelling aan ons doorgeeft).
 • Bij de online aankoop van een actieproduct wordt de korting automatisch verrekend in het winkelmandje. Is er een actiecode van toepassing, dan dient deze te worden ingevuld voor het verrekenen van de korting. Bestelt u per post of telefonisch, dan dient u – als de korting niet automatisch wordt verrekend – een actiecode door te geven.
 • De acties  en aanbiedingen gelden uitsluitend voor aankopen die gedaan worden in de desbetreffende actieperiode. De actieperiode staat vermeld bij het specifieke product op de website van Vers aan Tafel, op de gerelateerde uitingen of communicatie.
 • Voor alle acties en aanbiedingen geldt: zolang de voorraad strekt.
 • De acties en aanbiedingen die worden aangeboden zijn uitsluitend geldig voor normale bestellingen en bezorgmomenten. Niet van toepassing op eventuele spoed of alternatieve bezorgingen.
 • Een actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Klanten die profiteren van bepaalde (leden)korting(en), zijn uitgesloten van andere acties.
 • Vers aan Tafel behoudt zich het recht, zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen, ten aller tijde acties en aanbiedingen te wijzigen of voortijdig te beëindigen. Of (de inhoud van) het actieproduct te  wijzigen. Dit heeft geen gevolgen voor aankopen die vóór de intrekking of wijziging van de actie zijn gedaan.
 • Kennismakingsaanbiedingen zijn alleen geldig voor klanten die langer dan 12 maanden geen bestelling hebben geplaatst bij Vers aan Tafel. Hiervoor geldt dat men per adres en/of huishouden eenmalig gebruik kan maken van de actie.
 • Klanten die aantoonbaar misbruik maken van de acties, kunnen worden uitgesloten. Tevens kan de eventueel onterecht verstrekte korting teruggevorderd worden.
 • Op de acties is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 • Vers aan Tafel behoudt het recht om de algemene actievoorwaarden te wijzigen tijdens de actieperiode.
 • Aan de acties kunnen geen rechten worden ontleend.
 • Alle acties en aanbiedingen zijn onder voorbehoud van druk- en/of zetfouten.
 • Door gebruik te maken van onze acties verklaart de klant akkoord te gaan met onze algemene leveringsvoorwaarden, privacy statement en de bovenstaande actievoorwaarden.

 

Actievoorwaarden klant maakt klant actie 
201901001

Vanaf oktober 2019 heeft Vers aan Tafel een nieuwe actie, speciaal voor bestaande klanten. Klanten die tevreden zijn en hun ervaring delen in hun omgeving en daarmee nieuwe klanten werven, profiteren van een unieke korting. Deze korting noemen wij 'vriendenkorting'. Hier informeren wij u over de actie en de actievoorwaarden die we verbonden hebben aan de verzilvering van de vriendenkorting:   

 • Bestaande klanten (klanten die al een bestelling hebben geplaatst en hebben ontvangen) kunnen hun familielid, vriend of kennis aandragen als prospect; een potentiële nieuwe klant. Dit kan via het aanmeldkaartje dat de bezorger bij zich heeft, via de klantenservice of via de websitepagina www.versaantafel.nl/klantmaaktklant. Het is mogelijk om meer dan 1 vriend aan te dragen. 
 • Door het aanreiken van de vriendgegevens gaat Vers aan Tafel er vanuit dat u - als klant - hem of haar heeft geïnformeerd en toestemming heeft gevraagd om de gegevens te delen. Wij zullen uw vriend telefonisch of per e-mail benaderen met een persoonlijke kennismakingsaanbieding, op grond van uw aanbeveling. De vriend wordt gekoppeld aan uw persoonlijke klantnummer, zodat we kunnen inzien wat het resultaat is van de activiteit en u daarover kunnen informeren. 
 • De vriendenkorting komt vrij zodra de eerste maaltijdbestelling bij uw vriend is bezorgd. Het moment van bezorgen is dus leidend, niet het moment van bestellen. Zodra de maaltijdbestelling is bezorgd bij uw vriend, kunt u gebruikmaken van uw vriendenkorting. Wij informeren u dan dat de vriendenkorting is vrijgekomen en u hier aanspraak op kunt maken. Wij doen dit per e-mail, of telefonisch als wij uw e-mailadres niet hebben. 
 • Let op: de vriendenkorting kunnen wij niet online verwerken, het is dus nodig om telefonisch te bestellen als u uw vriendenkorting wilt verzilveren. De vriendenkorting is drie weken geldig na het moment van vrijkomen, daarna vervalt de korting en kunt u er geen gebruik meer van maken. 
 • U krijgt alleen vriendenkorting als uw vriend ook daadwerkelijk een nieuwe klant is, d.w.z. in de afgelopen 16 maanden geen bestelling heeft geplaatst. De vriend mag niet op hetzelfde (bezorg)adres wonen als u.
 • Verder zijn de algemene actievoorwaarden van Vers aan Tafel (hierboven te lezen) ook van toepassing op deze specifieke actie. 

 

Actievoorwaarden korting bij de tweede bestelling (21VATB2)
20210413

Per april 2021 heeft Vers aan Tafel een nieuwe actie, speciaal voor nieuwe klanten. Omdat wij nieuwe klanten die reeds hun eerste maaltijdbestelling hebben geplaatst graag weer terugzien ontvangt de nieuwe klant een kortingsvoucher voor zijn of haar tweede maaltijdbestelling. De kortingsvoucher t.w.v. € 6,50 wordt meegeleverd in het informatiepakket welke nieuwe klanten standaard bij hun eerste maaltijdbestelling ontvangen.

Deze korting noemen wij ‘korting bij de tweede bestelling’. Hieronder informeren wij u over de actievoorwaarden.

 • De kortingsvoucher wordt enkel verstrekt aan nieuwe klanten bij de eerste maaltijdlevering of bij het informatiepakket welke de klant thuis opgestuurd krijgt.
 • De korting is geldig als u daadwerkelijk een nieuwe klant bent. D.w.z. dat u in de afgelopen 16 maanden geen bestelling heeft geplaatst.
 • De korting komt vrij zodra de eerste maaltijdbestelling is bezorgd. Het moment van bezorgen is dus leidend, niet het moment van bestellen.
 • Het minimum orderbedrag is € 29,94.
 • De korting is tot drie weken na ontvangst van uw eerste maaltijdbestelling verzilverbaar. Daarna vervalt de korting en kunt u er geen gebruik meer van maken.
 • Verder zijn de algemene actievoorwaarden van Vers aan Tafel (hierboven te lezen) ook van toepassing op deze specifieke actie. 


Actievoorwaarden korting bij de derde bestelling (21VATB3)
20210413V2

Per april 2021 heeft Vers aan Tafel een nieuwe actie, speciaal voor nieuwe klanten die reeds twee maaltijdbestellingen hebben ontvangen. Om deze klanten te stimuleren tot het plaatsen van een derde maaltijdbestelling ontvangen zij de week nadat hun tweede maaltijdbestelling is bezorgd per post een kaartje met daarin een kortingscode t.w.v. € 5,-. Deze korting noemen wij ‘korting bij de derde bestelling’. Hieronder informeren wij u over de actievoorwaarden.

 • De kaart met de kortingscode wordt in de week nadat de klant zijn of haar tweede maaltijdbestelling heeft ontvangen verstuurd per post.
 • Het minimum orderbedrag is € 29,94.
 • De korting is tot vier weken na ontvangst van de kaart verzilverbaar. Daarna vervalt de korting en kunt u er geen gebruik meer van maken.
 • Verder zijn de algemene actievoorwaarden van Vers aan Tafel (hierboven te lezen) ook van toepassing op deze specifieke actie. 

 

Vragen, klachten of opmerkingen over deze actievoorwaarden kunnen kenbaar worden gemaakt via 085 401 64 44 of klantenservice@versaantafel.nl.

 

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!