Hollandse andijviestamppot met huisgemaakte gehaktbal in jus
Artikelnummer: 106325 Deze maaltijd bevat 500 gram
€ 7,65
Op voorraad
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
info
closeSluiten
Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
Onze voedingskundige informeert hierover in onze EetWijzer.
- Zoutarm
Voedingswaarden
100 g | 500 g | ||
---|---|---|---|
Energie | |||
KJ | 454 kJ | 2.270,0 kJ | |
Kcal | 109,0 Kcal | 545,0 Kcal | |
Vet | 6,9 g | 34,5 g | |
verzadigd | 2,4 g | 12,0 g | |
Koolhydraten | 7,0 g | 35,0 g | |
suikers | 1,0 g | 5,0 g | |
Eiwitten | 3,8 g | 19,0 g | |
Natrium | 0,2 g | 1,2 g | |
Zout | 0,6 g | 2,9 g | |
Voedingsvezels | 1,2 g | 6,1 g | |
Groenten | 400,0 g | 2.000,0 g |
Zoutarm
Ingrediënten
Andijvie 30%, aardappelen 25%, water, gehaktbal gegaard 16% (varkensvlees, rundvlees, water, zetmeel, zout, gedroogde uien, varkenseiwit, kruiden en specerijen, uienpoeder, knoflookpoeder, kleurstof: karamel), zonnebloemolie, volleMELKpoeder, BOTER, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, ROOM, groentebouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), zout, kleurstof: karamel, specerijen.
Bereidingswijze
OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 12 - 14 minuten. Oven 140 - 150 °C: 45 - 50 minuten.
Hollandse andijviestamppot met huisgemaakte gehaktbal in jus
Een andijviestamppot is een typische maaltijd uit de Hollandse pot. De andijviestamppot wordt geserveerd met een gehaktbal van varkens- en rundergehakt. De maaltijd is een gezonde maaltijd welke aan twee of drie van de vijf criteria voldoet.
Uw vaste bezorger