Andijviestamppot met gehaktbal in jus

Andijviestamppot met gehaktbal in jus

Artikelnummer: 106325 Deze maaltijd bevat 500 gram
€ 5,95

Voeg toe als mijn favoriet
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Gezonde maaltijd
info
closeSluiten

Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
 
Onze voedingskundige Ira informeert hierover in onze EetWijzer.

Voedingswaarden
100 g 500 g
Energie
KJ 454 kJ 2.270,0 kJ
Kcal 109,0 Kcal 545,0 Kcal
Vet 6,9 g 34,5 g
verzadigd 2,4 g 12,0 g
Koolhydraten 7,0 g 35,0 g
suikers 1,0 g 5,0 g
Eiwitten 3,8 g 19,0 g
Natrium 0,2 g 1,2 g
Zout 0,6 g 2,9 g
Voedingsvezels 1,2 g 6,1 g
Groenten 400,0 g 2.000,0 g
Ingrediënten
Andijvie 30%, aardappelen 25%, water, gehaktbal gegaard 16% (varkensvlees, rundvlees, water, zetmeel, zout, gedroogde uien, varkenseiwit, kruiden en specerijen, uienpoeder, knoflookpoeder, kleurstof: karamel), zonnebloemolie, volleMELKpoeder, BOTER, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, ROOM, groentebouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), zout, kleurstof: karamel, specerijen.
Bereidingswijze

OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 12 - 14 minuten. Oven 140 - 150 °C: 45 - 50 minuten.

Hollandse andijviestamppot met huisgemaakte gehaktbal in jus

Een andijviestamppot is een typische maaltijd uit de Hollandse pot. De andijviestamppot wordt geserveerd met een gehaktbal van varkens- en rundergehakt. De maaltijd is een gezonde maaltijd welke aan twee of drie van de vijf criteria voldoet.

Uw vaste bezorger