Andijviestamppot met speklapje in jus

Andijviestamppot met speklapje in jus

Artikelnummer: 106921 Deze maaltijd bevat 580 gram
€ 6,49

Voeg toe als mijn favoriet
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Gezonde maaltijd
info
closeSluiten

Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
 
Onze voedingskundige Ira informeert hierover in onze EetWijzer.

Voedingswaarden
100 g 580 g
Energie
KJ 515 kJ 2.987,0 kJ
Kcal 124,0 Kcal 719,2 Kcal
Vet 8,1 g 47,0 g
verzadigd 2,0 g 11,6 g
Koolhydraten 8,2 g 47,6 g
suikers 0,7 g 4,1 g
Eiwitten 4,2 g 24,4 g
Natrium 0,2 g 1,4 g
Zout 0,6 g 3,5 g
Voedingsvezels 1,3 g 7,5 g
Groenten 400,0 g 2.320,0 g
Ingrediënten
Aardappelen 39%, andijvie 21%, water, speklapje 13% (varkensvlees, specerijen, water, kruiden, natuurlijk aroma, zout, maltodextrine, zetmeel, gist extract, plantaardige olie (koolzaad, zonnebloem), paprika-extract), zonnebloemolie, volle MELKpoeder, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, zout, bouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), kleurstof: karamel, specerijen.
Bereidingswijze

OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 13 - 15 minuten. Oven 140 - 150 °C: 45 - 50 minuten.

Andijviestamppot met een gekruid speklapje in jus

Een speklapje mag natuurlijk niet ontbreken bij de Hollandse pot! Geserveerd met andijviestamppot en jus. Heerlijk voor bij de koude wintermaanden.

Uw vaste bezorger