Oud-Hollandse andijviestamppot met vegetarische balletjes

Oud-Hollandse andijviestamppot met vegetarische balletjes

Artikelnummer: 100924 Deze maaltijd bevat 575 gram
€ 6,75

Voeg toe als mijn favoriet
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Gezonde maaltijd
info
closeSluiten

Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
 
Onze voedingskundige Ira informeert hierover in onze EetWijzer.

Voedingswaarden
100 g 575 g
Energie
KJ 426 kJ 2.449,5 kJ
Kcal 102,0 Kcal 586,5 Kcal
Vet 5,3 g 30,5 g
verzadigd 0,9 g 5,2 g
Koolhydraten 8,5 g 48,9 g
suikers 1,1 g 6,3 g
Eiwitten 4,2 g 24,2 g
Natrium 0,4 g 2,1 g
Zout 0,9 g 5,1 g
Voedingsvezels 1,7 g 9,8 g
Groenten 375,0 g 2.156,3 g
Ingrediënten
Aardappelen 41%, andijvie 20%, water, vegetarische balletjes 11% (water, SOJAeiwit, groenten (ui, tomaten, aardappel), kippenEI-eiwit, plantaardige olie (zonnebloem, soja), TARWEgluten, gemodificeerd zetmeel, aroma, TARWEzetmeel, specerijen, kleurstof: karamel, dextrose, erwteiwitisolaat, zout, kruiden, MELKeiwit), zonnebloemolie, volle MELKpoeder, uien, zout, gistextract, zetmeel, groentenextracten (SELDERIJ, uien prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden, specerijen, TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, tomaten, kleurstof: karamel, sojasaus (water, zout, suiker, SOJAbonen, geroosterd TARWEzetmeel, kleurstof: ammoniakkaramel, zuurteregelaar: azijnzuur), gember puree (gember, water, zout, zonnebloemolie, antioxidant: citroenzuur, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, xanthaangom).
Bereidingswijze
OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 13 - 15 minuten. OPWARMTIJD OVEN 160°C: 40 - 45 minuten.
Ingrediënten
Aardappelen 41%, andijvie 20%, water, vegetarische balletjes 11% (water, SOJAeiwit, groenten (ui, tomaten, aardappel), kippenEI-eiwit, plantaardige olie (zonnebloem, soja), TARWEgluten, gemodificeerd zetmeel, aroma, TARWEzetmeel, specerijen, kleurstof: karamel, dextrose, erwteiwitisolaat, zout, kruiden, MELKeiwit), zonnebloemolie, volle MELKpoeder, uien, zout, gistextract, zetmeel, groentenextracten (SELDERIJ, uien prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden, specerijen, TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, tomaten, kleurstof: karamel, sojasaus (water, zout, suiker, SOJAbonen, geroosterd TARWEzetmeel, kleurstof: ammoniakkaramel, zuurteregelaar: azijnzuur), gember puree (gember, water, zout, zonnebloemolie, antioxidant: citroenzuur, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, xanthaangom).
Bereidingswijze

OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 13 - 15 minuten. OPWARMTIJD OVEN 160°C: 40 - 45 minuten.

Oud-Hollandse andijviestamppot met vegetarische balletjes

Andijviestamppot mag natuurlijk niet ontbreken in het vegetarische gerechtenassortiment. Deze maaltijd is vooral erg lekker voor als u af en toe wilt genieten. De stampport van andijvie wordt geserveerd met sojaballetjes en vegetarische jus.

Uw vaste bezorger