Boerenkoolstamppot met spekjes en gesneden rookworst
€ 6,29
Op voorraad
check_circle
Toevoegen aan favorieten
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Voedingswaarde
Boerenkoolstamppot met spekjes en gesneden rookworst | per 600 g | ||
---|---|---|---|
Energie | |||
KJ | 544 kJ | ||
Kcal | 131 Kcal | ||
Vet | 8,3 g | ||
verzadigd | 2,1 g | ||
Koolhydraten | 8,8 g | ||
suikers | 0,4 g | ||
Eiwitten | 4,2 g | ||
Natrium | 0,4 g | ||
Zout | 1,0 g | ||
Voedingsvezels | 1,5 g | ||
Groenten | 400,0 g |
Ingrediënten
Aardappelen 36%, boerenkool 21%, water, rookworst 13% (varkensvlees, water, varkensspek, rundvlees, zetmeel, zout, specerijen, rookaroma, duindoornpoeder, rook), zonnebloemolie, spekreepjes 2% (varkensvlees, water, zout, dextrose, natuurlijk aroma, stabilisatoren: difosfaten, trifosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, conserveermiddel: natriumnitriet), volle MELKpoeder, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, bouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen) , zout, kleurstof: karamel, specerijen.
Bereidingswijze
OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 12 - 14 minuten. Oven 150 °C: 45 - 50 minuten.
Boerenkoolstamppot met spekjes en schijfjes rookworst in jus
Joost