Boerenkoolstamppot met spekjes en gesneden rookworst

Boerenkoolstamppot met spekjes en gesneden rookworst

€ 6,29
check_circle
Toevoegen aan favorieten
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Gezonde maaltijd
Voedingswaarde
Boerenkoolstamppot met spekjes en gesneden rookworst per 600 g
Energie
KJ 544 kJ
Kcal 131 Kcal
Vet 8,3 g
verzadigd 2,1 g
Koolhydraten 8,8 g
suikers 0,4 g
Eiwitten 4,2 g
Natrium 0,4 g
Zout 1,0 g
Voedingsvezels 1,5 g
Groenten 400,0 g
Ingrediënten
Aardappelen 36%, boerenkool 21%, water, rookworst 13% (varkensvlees, water, varkensspek, rundvlees, zetmeel, zout, specerijen, rookaroma, duindoornpoeder, rook), zonnebloemolie, spekreepjes 2% (varkensvlees, water, zout, dextrose, natuurlijk aroma, stabilisatoren: difosfaten, trifosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, conserveermiddel: natriumnitriet), volle MELKpoeder, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, bouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen) , zout, kleurstof: karamel, specerijen.
Bereidingswijze

OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 12 - 14 minuten. Oven 150 °C: 45 - 50 minuten.

Boerenkoolstamppot met spekjes en schijfjes rookworst in jus

Joost
Ons aanbod in uw regio
Benieuwd naar ons aanbod bij u in de buurt? Ontdek het snel!