Hollandse boerenkoolstamppot met spekjes en gesneden rookworst in jus (kleine maaltijd)

Hollandse boerenkoolstamppot met spekjes en gesneden rookworst in jus (kleine maaltijd)

Artikelnummer: 103512 Deze maaltijd bevat 400 gram
€ 6,49

Voeg toe als mijn favoriet
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Gezonde maaltijd
info
closeSluiten

Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
 
Onze voedingskundige Ira informeert hierover in onze EetWijzer.

Voedingswaarden
100 g 400 g
Energie
KJ 543 kJ 2.172,0 kJ
Kcal 131,0 Kcal 524,0 Kcal
Vet 8,7 g 34,8 g
verzadigd 2,2 g 8,8 g
Koolhydraten 8,2 g 32,8 g
suikers 0,4 g 1,6 g
Eiwitten 4,2 g 16,8 g
Natrium 0,4 g 1,4 g
Zout 0,9 g 3,6 g
Voedingsvezels 1,1 g 4,3 g
Groenten 0,0 g 0,0 g
Ingrediënten
Aardappelen 31%, water, boerenkool 18%, rookworst 15% (varkensvlees, water, varkensspek, rundvlees, zetmeel, zout, specerijen, rookaroma, duindoornpoeder, rook), zonnebloemolie, spekreepjes 2% (varkensvlees, water, zout, dextrose, natuurlijk aroma, stabilisatoren: difosfaten, trifosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, conserveermiddel: natriumnitiriet), volle MELKpoeder, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, bouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), zout, kleurstof: karamel, specerijen.
Bereidingswijze
OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 9 - 10 minuten. Oven 160°C: 30 - 35 minuten.
Ingrediënten
Aardappelen 31%, water, boerenkool 18%, rookworst 15% (varkensvlees, water, varkensspek, rundvlees, zetmeel, zout, specerijen, rookaroma, duindoornpoeder, rook), zonnebloemolie, spekreepjes 2% (varkensvlees, water, zout, dextrose, natuurlijk aroma, stabilisatoren: difosfaten, trifosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, conserveermiddel: natriumnitiriet), volle MELKpoeder, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, bouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), zout, kleurstof: karamel, specerijen.
Bereidingswijze

OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 9 - 10 minuten. Oven 160°C: 30 - 35 minuten.

Hollandse boerenkoolstamppot met spekjes en gesneden rookworst in jus (kleine maaltijd)

Een stamppot met boerenkool typeert de Nederlandse keuken en mag ook zeker niet ontbreken in onze Hollandse kleine gerechtenassortiment. De boerenkoolstamppot wordt geserveerd met spekjes en schijfjes rookworst in jus. Een lekkere maaltijd om af en toe van te genieten!

Uw vaste bezorger