Het coronavirus. Hoe gaat Vers aan Tafel ermee om?

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de adviezen van het RIVM en de overheid om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Intern hebben we alle hygiënemaatregelen aangescherpt en onze medewerkers uitgebreid geïnstrueerd hierover. Onze medewerkers is daarbij opgedragen zoveel mogelijk fysiek contact te vermijden en minimaal 1,5 meter afstand te houden bij zowel klanten als collega’s. Daarnaast dragen onze bezorgers latexhandschoenen en worden deze, na iedere aflevermoment, gedesinfecteerd met desinfecterende gel.

Normaal gesproken leveren wij uw maaltijden indien gewenst tot in de vriezer en kunt u aan de deur pinnen. Tot nader order leveren wij uw maaltijdbestelling bij u af tot aan de voordeur en kan er niet meer worden gepind aan de deur. U ontvangt nu een factuur via de post. Deze maatregelen zijn bedoeld om persoonlijk contact te beperken.

Indien u voldoende ruimte heeft in uw vriezer, plaats dan bij voorkeur een maaltijdbestelling voor meerdere weken. Hiermee kunnen we het aantal contactmomenten verder beperken en daarmee ook de risico’s voor u en onze medewerkers beperken.

Heeft u vragen of wilt u reageren? Dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen via 085 401 64 44. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08.00 en 17.30 uur. Een e-mail sturen kan ook, stuur uw bericht dan naar: klantenservice@versaantafel.nl.

Ons aanbod in uw regio
Benieuwd naar ons aanbod bij u in de buurt? Ontdek het snel!