Diepvriesmaaltijden aan huis

Bent u op zoek naar een service die makkelijk diepvriesmaaltijden aan huis levert? Dan bent u bij Vers aan Tafel aan het juiste adres. Wij leveren de lekkerste diepvriesproducten aan huis; denk aan soepen, tientallen maaltijden en desserts. Deze zijn niet alleen lekker, maar ook voedzaam én gemaakt zonder conserveringsmiddelen. Onze lekkere diepvriesmaaltijden kunt u maanden in de diepvries bewaren en snel klaarmaken in de magnetron of in de oven. Wel zo makkelijk! 

  • Assortiment met meer dan 150 lekkere maaltijden. U kunt eindeloos variëren!
  • Geheel vrijblijvend, geen abonnement
  • Voor slechts € 4.99 heeft u al een heerlijke maaltijd
€24,99 €42,45

 

 

 

Diepvries maaltijden voor ouderen

Bij Vers aan Tafel kunt u lekkere, authentiek bereide maaltijden kopen die vriesvers worden geleverd. Dat betekent dat u ze makkelijk lang kunt bewaren in uw diepvries, zodat u altijd maaltijden in huis hebt. Ideaal als u af en toe geen zin hebt om te koken en toch een gezonde, smakelijke maaltijd wilt eten, of als u niet meer graag naar de supermarkt gaat. Onze diepvriesmaaltijden zijn daarom ideaal voor ouderen. 

Onze tafeltje-dek-je service komt uw diepvriesmaaltijden aan uw deur bezorgen. U heeft ook een vaste bezorger, wat fijn is - zo heeft u niet steeds een andere persoon aan uw voordeur! Uiteraard houden onze bezorgers anderhalve meter afstand als ze uw maaltijden aan huis bezorgen. Afhankelijk van uw stad of gemeente, is de bezorgdag verschillend. Dit kunt u makkelijk checken in onze postcodechecker. 

Ons assortiment diepvriesmaaltijden aan huis

We bieden een uitgebreid aanbod diepvriesmaaltijden aan voor ouderen. Zo kunt u bij ons terecht voor échte Hollandse klassiekers, denk aan runderlapje in jus met puree of stamppot van rode kool met gehaktballetjes. Ook bieden we heerlijke wereldgerechten aan, zoals pasta’s, nasi goreng en babi pangang. Omdat we meer dan 150 lekkere maaltijden aanbieden, heeft u genoeg afwisseling in wat u eet. Neem ook zeker eens een kijkje bij onze soepen en desserts! Uiteraard verkopen we ook vegetarische maaltijden en zelfs zoutarme maaltijden

Mocht u een nieuwe klant zijn en twijfelen of vriesverse maaltijden iets voor u zijn, dan raden we onze Proefbox met lekker Hollandse maaltijden aan. Deze proefbox is scherp geprijsd en bevat zes overheerlijke Hollandse klassiekers. Zo kunt u testen of diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen wat voor u is! 

Vanaf 24.99

Bestel uw eerste maaltijden met hoge korting!

  • Bestel uw eerste maaltijden
  • Profiteer van hoge korting!
  • Ontdek de smaak en variatie
  • Probeer het nu!
Bestel

 

De voordelen van vriesverse maaltijden

Er zijn meerdere voordelen aan het kiezen voor vriesverse maaltijden. Wist u dat vriesvers betekent dat de maaltijden ontzettend snel na het bereiden worden ingevroren? Hierdoor worden de smaak én de voedingsstoffen goed bewaard. Bovendien hoeven bij vriesverse maaltijden geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen worden toegevoegd om de smaak en kleur van de maaltijd te behouden wat wel het geval is bij koelverse maaltijden. Lees hier meer over de verschillen tussen koelvers en vriesvers.  

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze diepvriesmaaltijden aan huis? Dan kunt u contact met ons opnemen via 085 401 6444 of klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur.

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!