Gehaktbal met romige andijvie en aardappelpuree

Gehaktbal met romige andijvie en aardappelpuree

Artikelnummer: 106354 Deze maaltijd bevat 500 gram
€ 5,59

Voeg toe als mijn favoriet
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Gezonde maaltijd
info
closeSluiten

Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
 
Onze voedingskundige Ira informeert hierover in onze EetWijzer.

Voedingswaarden
100 g 500 g
Energie
KJ 471 kJ 2.355,0 kJ
Kcal 113,0 Kcal 565,0 Kcal
Vet 5,1 g 25,5 g
verzadigd 2,2 g 11,0 g
Koolhydraten 7,4 g 37,0 g
suikers 1,2 g 6,0 g
Eiwitten 4,2 g 21,0 g
Natrium 0,3 g 1,6 g
Zout 0,8 g 4,1 g
Voedingsvezels 1,2 g 5,8 g
Groenten 170,0 g 850,0 g
Ingrediënten
Andijvie 28%, aardappelen 24%, water, gegaarde gehaktbal 16% (rundvlees, varkensvlees, zetmeel, zout, uien, kruiden en specerijen, varkenseiwit, uienpoeder, knoflookpoeder, kleurstof: karamel), zonnebloemolie, volle MELKpoeder, ROOM 1%, EIgeel, zetmeel, zout, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, kleurstof: karamel, specerijen.
Bereidingswijze

OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 10 - 12 minuten. Oven 140 - 150 °C: 45 - 50 minuten.

Hollandse gehaktbal met andijvie à la crème en aardappelpuree

De Hollandse gehaktbal, gemaakt van varkens- en rundvlees in jus met romige andijvie en heerlijke aardappelpuree is een typische maaltijd uit de Hollandse keuken. Bent u geen grote eter? Dan biedt de kleine variant van deze maaltijd de ideale uitkomst!

Uw vaste bezorger