Schnitzel in jus met sperziebonen en gebakken aardappelen

Schnitzel in jus met sperziebonen en gebakken aardappelen

Artikelnummer: 100103 Deze maaltijd bevat 475 gram
€ 6,99

Voeg toe als mijn favoriet
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Gezonde maaltijd
info
closeSluiten

Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
 
Onze voedingskundige Ira informeert hierover in onze EetWijzer.

  • Untitled-1 Zoutarm
  • Untitled-1 Eiwitrijk
Voedingswaarden
100 g 475 g
Energie
KJ 370 kJ 1.757,5 kJ
Kcal 88,0 Kcal 418,0 Kcal
Vet 3,5 g 16,6 g
verzadigd 1,5 g 7,1 g
Koolhydraten 8,5 g 40,4 g
suikers 1,0 g 4,8 g
Eiwitten 4,5 g 21,4 g
Natrium 0,2 g 1,1 g
Zout 0,6 g 2,7 g
Voedingsvezels 2,3 g 10,8 g
Groenten 160,0 g 760,0 g
Eiwitrijk, Zoutarm
Ingrediënten
Sperziebonen 32%, gebakken aardappelen 31% (aardappelen, palmolie, dextrose), varkensschnitzel gepaneerd 16% (varkensvlees, paneermeel (TARWEbloem, TARWEzemelen, zout, gist, dextrose, kruiden en specerijen (MOSTERD, SELDERIJ), knoflook), zout, zetmeel, maïsolie, verdikkingsmiddel: xanthaangom, zuurteregelaar: natriumcarbonaten, antioxidant: natriumascorbaat, voedingszuren:natriumcitraten, natriumacetaten, geleermiddel: carrageen), water, sjalotten, zonnebloemolie, BOTER, ROOM, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, tomatenconcentraat, zout, kleurstof: karamel, groentebouillon (groente-extracten (wortelen, uien, bloemkool, tomaten, champignons, lavas, knoflook), zout, plantaardige olie (koolzaad, zonnebloem), suiker, zetmeel, kruiden, specerijen, specerij-extract), specerijen, knoflook.
Bereidingswijze
OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 10 - 12 minuten. Oven 140 - 150 °C: 45 - 50 minuten.

Schnitzel in jus met sperziebonen en gebakken aardappelen

Een gezonde en voedzame maaltijd uit de Hollandse keuken. Deze maaltijd voldoet aan minimaal vier van de vijf criteria van een gezonde maaltijd. De schnitzel van varkensvlees is bereid met minder zout, is eiwitrijk en wordt geserveerd met sperzieboontjes en gebakken aardappelen.

Uw vaste bezorger