Schnitzel in jus met sperziebonen en gekruide aardappelkubus
Artikelnummer: 100103 Deze maaltijd bevat 475 gram
€ 8,20
Op voorraad
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
info
closeSluiten
Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
Onze voedingskundige informeert hierover in onze EetWijzer.
Voedingswaarden
100 g | 475 g | ||
---|---|---|---|
Energie | |||
KJ | 430 kJ | 2.042,5 kJ | |
Kcal | 103,0 Kcal | 489,3 Kcal | |
Vet | 4,2 g | 20,0 g | |
verzadigd | 1,1 g | 5,2 g | |
Koolhydraten | 10,6 g | 50,4 g | |
suikers | 1,1 g | 5,2 g | |
Eiwitten | 4,5 g | 21,4 g | |
Natrium | 0,4 g | 1,7 g | |
Zout | 0,9 g | 4,3 g | |
Voedingsvezels | 2,2 g | 10,5 g | |
Groenten | 170,0 g | 807,5 g |
Ingrediënten
Sperziebonen 32%, gekruide aardappelkubus 31% (aardappelen, zonnebloemolie, kruiden, zout, knoflook, specerijen, dextrose), varkensschnitzel gepaneerd 16% (varkensvlees, paneermeel (TARWEbloem, TARWEzemelen, zout, gist, dextrose, kruiden en specerijen (MOSTERD, SELDERIJ), knoflook), zout, zetmeel, maïsolie, verdikkingsmiddel: xanthaangom, zuurteregelaar: natriumcarbonaten, antioxidant: natriumascorbaat, voedingszuren: natriumcitraten, natriumacetaten, geleermiddel: carrageen), water, sjalotten, BOTER, zonnebloemolie, ROOM, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, tomatenconcentraat, zout, kleurstof: karamel, groentebouillon (groente-extracten (wortelen, uien, bloemkool, tomaten, champignons, lavas, knoflook), zout, plantaardige olie (koolzaad, zonnebloem), suiker, zetmeel, kruiden, specerijen, specerij-extract), knoflook, specerijen.
Bereidingswijze
OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 10 - 12 minuten. Oven 140 - 150 °C: 45 - 50 minuten.
Schnitzel in jus met sperziebonen en gebakken aardappelen
Een gezonde en voedzame maaltijd uit de Hollandse keuken. Deze maaltijd voldoet aan minimaal vier van de vijf criteria van een gezonde maaltijd. De schnitzel van varkensvlees is bereid met minder zout, is eiwitrijk en wordt geserveerd met sperzieboontjes en gebakken aardappelen.
Uw vaste bezorger