Uw vaste bezorger

Ervaar de zomer!

Geniet ook aan tafel van het zomerseizoen! Onze chef-koks hebben een seizoensbox samengesteld met zes heerlijke zomerse gerechten. Wat dacht u van de Italiaanse klassieker spaghetti bolognese of een malse kipfilet met sperziebonen en gekookte aardappelen?

Bestel de Zomerbox
Geniet van het zomerseizoen

Hoe werkt het

Bij ons bestelt u eenvoudig en snel uw maaltijden voor thuis. U kunt op verschillende manieren uw bestelling plaatsen. Via de telefoon, per post, per e-mail of via deze website. Welke wijze u ook kiest: Het zijn drie gemakkelijke stappen om de maaltijden bij u thuis te laten bezorgen en te genieten van een smaakvolle maaltijd!  

   

Stap 1 - U bestelt uw maaltijden

U kiest uw maaltijden uit ons breed en ruim assortiment. Er staan maar liefst meer dan 150 maaltijden op onze menukaart. Met zoveel keuze en variatie kunt u iedere dag genieten van een andere maaltijd!
Bij ons heeft u geen bestelverplichting, dat houdt in dat u altijd zelf bepaalt hoe vaak en wanneer u bestelt. U bestelt minimaal 6 maaltijden.
De bestelling kunt u compleet maken met soepen (vanaf drie stuks te bestellen) of een dessertbox.
De maaltijden betaalt u direct online via iDEAL of gemakkelijk via automatische incasso, als u ons hiervoor heeft gemachtigd.


  
Wilt u uw bestelling annuleren? Dan kan dat tot 1 dag voor de bezorging. Geef uw annulering dan telefonisch aan ons door.  
 

Stap 2 - Wij bezorgen de maaltijden op een vaste dag

Wij bezorgen door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Per postcodegebied hebben wij een vaste dag waarop wij de maaltijden bij u thuis bezorgen.
De klantendienst kan u informeren op welke dag wij in uw regio zijn. Ook via deze website, als u rechtsonder in de balk 'Bekijk ons aanbod' uw persoonlijke postcode ingeeft, kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt zijn.
Per e-mail informeren wij u twee werkdagen voorafgaand aan de bezorging over de bezorgtijd van uw maaltijden, dit is altijd een tijdvak van 'ochtend' of 'middag'.  
 

Stap 3 - U bereidt en geniet van een warme maaltijd

Onze maaltijden bewaart u in de vriezer totdat u de maaltijd wilt bereiden. In de vriezer zijn onze maaltijden minimaal twee maanden houdbaar.
Het is belangrijk de diepgevroren maaltijd niet te laten ontdooien voordat u deze opwarmt. Direct uit de vriezer kunt u de maaltijd verwarmen in de magnetron of oven.
Binnen vijftien minuten kunt u aan tafel en genieten van een ambachtelijk gekookte maaltijd.  

 
 

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!