Uw vaste bezorger

Aandacht geeft smaak!

Lekker, gezond en gevarieerd eten is belangrijk voor iedereen. Soms heeft u niet de tijd of zin om zelf te koken. De vriesverse maaltijden van Vers aan Tafel bieden dan uitkomst.

Bestel de Proefbox!
Ontdek het gemak!

Hoe werkt het

Bij ons bestelt u eenvoudig en snel uw maaltijden voor thuis. U kunt op verschillende manieren uw bestelling plaatsen. Via de telefoon, per e-mail of via deze website. Welke wijze u ook kiest: het zijn drie gemakkelijke stappen om de maaltijden bij u thuis te laten bezorgen en te genieten van een smaakvolle maaltijd!  

   

Stap 1 - U bestelt uw maaltijden

U kiest uw maaltijden uit ons brede en ruime assortiment. Er staan maar liefst meer dan 170 maaltijden op onze menukaart. Met zoveel keuze en variatie kunt u iedere dag genieten van een andere maaltijd! Bij ons heeft u geen afnameverplichting, dat houdt in dat u altijd zelf bepaalt hoe vaak en wanneer u bestelt. U bestelt minimaal 6 maaltijden. De bestelling kunt u compleet maken met onze huisgemaakte soepen (vanaf drie stuks te bestellen) of een Dessertbox mousses met zes verschillende mousses. De maaltijden betaalt u direct online via iDEAL of gemakkelijk via automatische incasso, als u ons hiervoor heeft gemachtigd.

Wilt u uw bestelling annuleren? Dan kan dat tot 1 dag voor de bezorging. Geef uw annulering dan telefonisch aan ons door via 085 401 64 44. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00u.

Stap 2 - Wij bezorgen de maaltijden op een vaste dag

Wij bezorgen door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Per postcodegebied hebben wij een vaste dag waarop wij de maaltijden bij u thuisbezorgen. Onze klantenservice kan u informeren op welke dag wij in uw regio bezorgen. Ook via deze website kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt zijn. Als u rechtsonder in de balk “Benieuwd naar uw bezorgdag?” uw persoonlijke postcode ingeeft, kunt u zien op welke dag wij bij u in de buurt zijn. Via onze e-mailservice én sms-service informeren wij u twee werkdagen voorafgaand aan de bezorging over de bezorgtijd van uw maaltijden.

Stap 3 - U bereidt en geniet van een warme maaltijd

Onze maaltijden bewaart u in de vriezer totdat u de maaltijd wilt bereiden. In de vriezer zijn onze maaltijden minimaal twee maanden houdbaar. Het is belangrijk de diepgevroren maaltijd niet te laten ontdooien voordat u deze opwarmt. Direct uit de vriezer kunt u de maaltijd verwarmen in de magnetron of oven. Binnen vijftien minuten kunt u aan tafel en genieten van een ambachtelijk gekookte maaltijd.  

 
 

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!