Uw vaste bezorger

Geniet van de herfst!

Voor het herfstseizoen hebben onze chef-koks een box samengesteld met zes heerlijke najaarsmaaltijden. Van een runderstoofpotje tot een rode kool stamppot met gehaktballetjes. Schuif lekker aan en geniet van de herfst!

Bestel de Najaarsbox
Onze Najaarsbox

Hoe werkt het

Bij ons bestelt u eenvoudig en snel uw maaltijden voor thuis. U kunt op verschillende manieren uw bestelling plaatsen. Via de telefoon, per post, per e-mail of via deze website. Welke wijze u ook kiest: Het zijn drie gemakkelijke stappen om de maaltijden bij u thuis te laten bezorgen en te genieten van een smaakvolle maaltijd!  

   

 

Stap 1 - U bestelt uw maaltijden

U kiest uw maaltijden uit ons breed en ruim assortiment. Er staan maar liefst meer dan 150 maaltijden op onze menukaart. Met zoveel keuze en variatie kunt u iedere dag genieten van een andere maaltijd!
Een menu op maat is zelfs mogelijk als u een specifieke eetwens heeft. Onze voedingskundige/diëtiste Ira adviseert u gratis en vrijblijvend.
Bij ons heeft u geen bestelverplichting, dat houdt in dat u altijd zelf bepaalt hoe vaak en wanneer u bestelt. U bestelt minimaal 6 maaltijden.
De bestelling kunt u compleet maken met soepen (vanaf drie stuks te bestellen) of een dessertbox.
De maaltijden betaalt u direct online via iDeal of via pin bij de bezorging. 
  
Wilt u uw bestelling annuleren? Dan kan dat tot 1 dag voor de bezorging. Geef uw annulering dan telefonisch aan ons door.  
 

 

Stap 2 - Wij bezorgen de maaltijden op een vaste dag

Wij bezorgen door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Per postcodegebied hebben wij een vaste dag waarop wij de maaltijden bij u thuis bezorgen.
De klantendienst kan u informeren op welke dag wij in uw regio zijn. Ook via deze website, als u rechtsonder in de balk 'Bekijk ons aanbod' uw persoonlijke postcode ingeeft, kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt zijn.
Per e-mail informeren wij u twee werkdagen voorafgaand aan de bezorging over de bezorgtijd van uw maaltijden, dit is altijd een tijdvak van 'ochtend' of 'middag'.  
 

 

Stap 3 - U bereidt en geniet van een warme maaltijd

Onze maaltijden bewaart u in de vriezer totdat u de maaltijd wilt bereiden. In de vriezer zijn onze maaltijden minimaal twee maanden houdbaar.
Het is belangrijk de diepgevroren maaltijd niet te laten ontdooien voordat u deze opwarmt. Direct uit de vriezer kunt u de maaltijd verwarmen in de magnetron of oven.
Binnen vijftien minuten kunt u aan tafel en genieten van een ambachtelijk gekookte maaltijd.  

 
 

Ons aanbod in uw regio
Benieuwd naar ons aanbod bij u in de buurt? Ontdek het snel!