Joost

Kleine maaltijden

Vanaf nu speciaal Kleine maaltijden voor de kleine eter. Proef ze!

Bekijk onze kleine maaltijden
Kleine maaltijden

Hoe werkt het

Bij ons bestelt u eenvoudig en snel uw maaltijden voor thuis. U kunt op verschillende manieren uw bestelling plaatsen. Via de telefoon, per post, per e-mail of via deze website. Welke wijze u ook kiest: Het zijn drie gemakkelijke stappen om de maaltijden bij u thuis te laten bezorgen en te genieten van een smaakvolle maaltijd! 

Stap 1 - U bestelt uw maaltijden

U kiest uw maaltijden uit ons breed en ruim assortiment. Er staan maar liefst meer dan 150 maaltijden op onze menukaart. Met zoveel keuze en variatie kunt u iedere dag genieten van een andere maaltijd! 

Een menu op maat is zelfs mogelijk als u een specifieke eetwens heeft. Onze voedingskundige/diëtiste Ira adviseert u gratis en vrijblijvend. Bij ons heeft u geen wekelijkse bestelverplichting, dat houdt in dat u altijd zelf bepaalt hoe vaak en wanneer u bestelt. U bestelt minimaal 6 maaltijden. De bestelling kunt u compleet maken met soepen en desserts, te bestellen vanaf drie stuks. De maaltijden betaalt u direct online via iDeal of via pin bij de bezorging.  

(Wilt u uw bestelling annuleren? Dan kan dat tot 1 dag voor de bezorging. Geef uw annulering dan telefonisch aan ons door, wij zijn bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur.)

Stap 2 - Wij bezorgen de maaltijden op een vaste dag

Wij bezorgen door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Per postcodegebied hebben wij een vaste dag waarop wij de maaltijden bij u thuis bezorgen. De klantendienst kan u informeren op welke dag wij in uw regio zijn. Ook via deze website, als u rechtsonder in de balk 'Bekijk ons aanbod' uw persoonlijke postcode ingeeft, kunt u zien wanneer wij bij u in de buurt zijn.
Per e-mail informeren wij u over de bezorgtijd van uw maaltijden.  

Stap 3 - U bereidt en geniet van een warme maaltijd

Onze maaltijden bewaart u in de vriezer totdat u de maaltijd wilt bereiden. In de vriezer zijn onze maaltijden minimaal twee maanden houdbaar. Het is belangrijk de diepgevroren maaltijd niet te laten ontdooien voordat u deze verwarmt. Direct uit de vriezer kunt u de maaltijd verwarmen in de magnetron of oven. Binnen vijftien minuten kunt u aan tafel.

Ons aanbod in uw regio
Benieuwd naar ons aanbod bij u in de buurt? Ontdek het snel!