Hollandse andijviestamppot met gehakt in jus (gemalen)
Artikelnummer: 100817 Deze maaltijd bevat 500 gram
€ 8,20
Op voorraad
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
info
closeSluiten
Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
Onze voedingskundige informeert hierover in onze EetWijzer.
- Zoutarm
Voedingswaarden
100 g | 500 g | ||
---|---|---|---|
Energie | |||
KJ | 392 kJ | 1.960,0 kJ | |
Kcal | 94,0 Kcal | 470,0 Kcal | |
Vet | 5,5 g | 27,5 g | |
verzadigd | 1,9 g | 9,5 g | |
Koolhydraten | 7,1 g | 35,5 g | |
suikers | 1,5 g | 7,5 g | |
Eiwitten | 3,4 g | 17,0 g | |
Natrium | 0,2 g | 1,0 g | |
Zout | 0,5 g | 2,4 g | |
Voedingsvezels | 1,2 g | 6,0 g | |
Groenten | 70,0 g | 350,0 g |
Zoutarm
Ingrediënten
Andijvie 34%, aardappelen 28%, water, gehakt 9% (varkensvlees, zout, specerijen, antioxidanten: ascorbinezuur, natriumascorbaat), tomaten, uien, zonnebloemolie, volleMELKpoeder, BOTER, ROOM, TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, rundvleesextract (rundvlees, zout), bouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), zout, knoflook, kleurstof: karamel, fond (zetmeel, TARWEbloem, aroma, zout, sacharose, tomaat extract, wortelextract, dextrose, zonnebloemolie, witte wijn extract, kalfsvlees, knoflook, peper, maltodextrine), paprikapoeder, kruiden en specerijen.
Hollandse andijviestamppot met gehakt in jus (gemalen)
Een oer-Hollands gerecht: stamppot van andijvie en aardappelpuree van echte gekookte aardappelen. De gemalen maaltijd bevat minderzout en wordt geserveerd met gehakt in huisgemaakte jus.
Uw vaste bezorger