Indonesische rijsttafel

Indonesische rijsttafel

Artikelnummer: 106812 Deze maaltijd bevat 550 gram
€ 6,99

Voeg toe als mijn favoriet
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Gezonde maaltijd
info
closeSluiten

Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
 
Onze voedingskundige Ira informeert hierover in onze EetWijzer.

Voedingswaarden
100 g 550 g
Energie
KJ 513 kJ 2.821,5 kJ
Kcal 122,0 Kcal 671,0 Kcal
Vet 3,8 g 20,9 g
verzadigd 0,6 g 3,3 g
Koolhydraten 15,3 g 84,2 g
suikers 5,5 g 30,3 g
Eiwitten 5,5 g 30,3 g
Natrium 0,5 g 2,6 g
Zout 1,2 g 6,7 g
Voedingsvezels 1,4 g 7,7 g
Groenten 150,0 g 825,0 g
Ingrediënten
Bonen 25%, gekookte rijst met bouillon 23% (water, rijst, bouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, ui, prei, tomaat, wortel), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen)), groenten 12 % (ui, prei, rode paprika, wortel, lente ui), kip 9% (kip 98%, zout), varkensreepjes 7% (varken, ketjap (suikerstroop, water, gehydr. SOJA/maïs eiwit, zout, kleurstof: E150c, zuurteregelaar: E330, verdikkingsmiddelen: E407, E412, E466), azijn, specerij, aroma, raapolie, water, bruine suiker (suiker, suikerstroop, kleurstof: E150c), MELKeiwit, zout, specerij-extract, glucosestroop, dextrose, maltodextrine, rookaroma, antioxidanten: E301, E331, stabilisator: E407, emulgator: E415), water, ketjap manis 5% (suikerstroop, soja saus (water, SOJAbonen, geroosterde TARWE, moutextract (GERST)), azijn, rode wijnextract, gistextract), plantaardige olie (zonnebloem, koolzaad, SESAM), omelet (EI, water, koolzaadolie, zetmeel, zout, geconcentreerd citroensap), tomatenketchup (tomaten, azijn, suiker, zout, kruiden/specerijen extracten (SELDERIJ), specerijen), witte wijn, suiker, rode chilli, zout, gistextract, zetmeel, groente-extracten (SELDERIJ, ui, prei, tomaat, wortel), knoflook, maltodextrine, groentepoeders (prei, wortel, ui), kruiden en specerijen (bevat SELDERIJ)
Bereidingswijze

OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 11 - 13 minuten. Oven 150 °C: 45 - 50 minuten.

Indonesische rijsttafel met babi ketjap, sambal en sperzieboontjes

Een rijsttafel is een combinatie van bijgerechten en rijstschotels uit de Indonesische keuken. Lekker voor als u een keer wilt afwisselen. De Indonesische rijsttafel wordt geserveerd met babi ketjap, sambal en sperzieboontjes. Dit gerecht is een gezonde maaltijd die voldoet een twee of drie van de vijf criteria. Ook als u geen grote eter bent kunt u genieten van een lekkere, gezonde en voedzame maaltijd, want deze maaltijd is ook als kleine maaltijd te verkrijgen.

Uw vaste bezorger