Kerstmaaltijden

Haal de kerst in huis met onze feestelijke kerstmaaltijden!

Genieten van een feestelijk diner aan een mooi gedekte tafel. Dat is Kerst. Daarom hebben onze chef-koks speciale kerstmaaltijden ontwikkeld. Er is keuze uit een vlees, vis of vegetarische maaltijd. Met liefde bereid, zoals wij dat altijd doen!

  • Keuze uit drie verschillende kerstmaaltijden, namelijk een vlees, vis of vegetarische maaltijd
  • Vanaf € 8,25 heeft u al een heerlijke kerstmaaltijd
  • Haal de kerstmaaltijden op tijd in huis zodat u feestelijk kunt genieten
Feestelijk genieten!

Onze speciale maaltijden voor de feestdagen

Iedereen verdient het om met de feestdagen eens extra in de watten gelegd te worden. Het liefst vieren we de feestdagen natuurlijk met onze hele familie. Mocht u de feestdagen dit jaar niet uitgebreid kunnen vieren met uw hele familie, dan wil dat niet zeggen dat u met kerst niet zelf feestelijk kunt uitpakken met het kerstdiner! Wij geloven namelijk dat iedereen tijdens de feestdagen heerlijk moet kunnen smullen van de lekkerste maaltijden. 

Daarom heeft Vers aan Tafel speciaal voor u drie ontzettend lekkere, feestelijke maaltijden bereid, waarmee u heerlijk kerst kunt vieren. Dek de tafel dus maar, zet alle vrolijke kerstlichtjes aan en zet uw favoriete kerstmuziek op. Kiest u voor de kerstmaaltijd met hertenstoofpot en pompoenpuree, kabeljauw in een romige botercitroensaus of de vegetarische risotto met gorgonzolakaas? Met kerst wilt u misschien niet uren in de keuken staan voor een mooi gerecht. Kies daarom voor het gemak van Vers aan Tafel en laat uw chefwaardige maaltijd gemakkelijk en gratis thuisbezorgen.

Onze ambachtelijk bereide kerstmaaltijden

Bij Vers aan Tafel bereiden onze chef-koks alle gerechten altijd met de beste, duurzame en verse ingrediënten. Voor deze kerstperiode hebben onze chef-koks extra luxe maaltijden bereid, met ingrediënten die niet altijd in ons assortiment te vinden zijn. Zo kunt u tijdens de feestdagen bijvoorbeeld smullen van de heerlijke kabeljauwfilet in Noilly Prat saus. Wist u dat Noilly Prat eigenlijk een vermouth soort is waar onze chef-koks heerlijke sauzen mee maken? Goddelijk bij een stukje vis!

Bestel snel uw favoriete kerstmaaltijden, zodat u de feestdagen goed kunt vieren. 

Makkelijk kerstmaaltijden bestellen bij Vers aan Tafel

Wilt u graag genieten van onze kerstmaaltijden? Dan kunt u deze maaltijden gewoon bestellen in combinatie met uw reguliere bestelling van, zoals altijd, minimaal zes maaltijden. Wij bezorgen deze heerlijke maaltijden dan gratis bij u thuis. Wilt u ook na de feestdagen smullen van deze heerlijke gerechten? Dat kan! U kunt zoveel maaltijden bestellen als u wenst, maar de kerstmaaltijden zijn tijdelijk in ons assortiment, dus op=op. Bestel nu uw kerstdiner via www.versaantafel.nl/kerst of telefonisch: 085 401 64 44. Wij wensen u alvast een fijne kerst!

 

 

 

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!