Kerstmaaltijden

Vier de Kerst met onze kerstmaaltijden!

Genieten van een feestelijk diner aan een mooi gedekte tafel. Dat is Kerst. Daarom hebben onze chef-koks speciale kerstmaaltijden ontwikkeld. Er is keuze uit een vlees, vis of vegetarische maaltijd. Met liefde bereid, zoals wij dat altijd doen!

  • Keuze uit drie verschillende kerstmaaltijden, namelijk een vlees, vis of vegetarische maaltijd
  • Voor slechts € 7,49 heeft u al een heerlijke kerstmaaltijd
  • Speciaal gecreëerd door onze chef-koks
Nu slechts € 7,49Onze speciale maaltijden voor de feestdagen

Iedereen verdient het om met de feestdagen eens extra in de watten te worden gelegd, vooral na dit gekke jaar. Mocht u de feestdagen dit jaar niet uitgebreid kunnen vieren met uw hele familie door de coronacrisis, dan wil dat niet zeggen dat u met kerst niet kunt uitpakken met het kerstdiner! Voor velen zullen de feestdagen er net wat anders uitzien, maar wij geloven dat één ding toch zeker hetzelfde moet zijn als de voorgaande jaren: u moet heerlijk kunnen smullen van de lekkerste maaltijden. 

Daarom heeft Vers aan Tafel speciaal voor u drie ontzettend lekkere, feestelijke maaltijden bereid, waarmee u heerlijk kerst kunt vieren. Naast de liefde die we er altijd al instoppen, zijn deze gerechten met nóg meer kerstliefde voor u bereid. Dek de tafel dus maar, zet alle vrolijke kerstlichtjes aan en zet uwfavoriete kerst-CD op. Kiest u voor de kerstmaaltijd met het vispannetje, de kalkoen in truffelsaus of de vegetarische risotto met geitenkaas? Met kerst wilt u misschien niet uren in de keuken staan voor een mooi gerecht. Kies daarom voor het gemak van Vers aan Tafel en laat uw chefwaardige maaltijd gemakkelijk en gratis thuisbezorgen.

Onze ambachtelijk bereide kerstmaaltijden

Bij Vers aan Tafel bereiden onze chef-koks alle gerechten altijd met de beste, duurzame en verse ingrediënten. Voor deze kerstperiode hebben onze chef-koks extra luxe maaltijden bereid, met ingrediënten die niet altijd in ons assortiment te vinden zijn. Zo kunt u tijdens de feestdagen bijvoorbeeld smullen van heerlijk mals kalkoenfilet in truffelsaus. Wist u trouwens dat truffels opgespoord worden door speciaal daarvoor getrainde honden? Deze heerlijke ‘goudklompjes’ van de natuur lusten wij niet alleen, ook everzwijnen zijn hier gek op. En wat is er nu feestelijker dan een lekkere kerstmaaltijd met truffel?

Bestel snel uw favoriete kerstmaaltijden, zodat u de feestdagen goed kunt vieren. 

Makkelijk kerstmaaltijden bestellen bij Vers aan Tafel

Wilt u graag genieten van onze kerstmaaltijden? Dan kunt u deze maaltijden gewoon bestellen in combinatie met uw reguliere bestelling van, zoals altijd, minimaal zes maaltijden. Wij bezorgen deze heerlijke maaltijden dan gratis bij u thuis. Wilt u ook na de feestdagen smullen van deze heerlijke gerechten? Dat kan! U kunt zoveel maaltijden bestellen als u wenst, maar de kerstmaaltijden zijn tijdelijk in ons assortiment, dus op=op. Bestel nu uw kerstdiner via www.versaantafel.nl/kerst of telefonisch: 085 401 64 44. Wij wensen u alvast een fijne kerst!

 

 

 

 

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!