Maaltijd thuis bezorgen

Bent u op zoek naar overheerlijke maaltijden voor thuis? Dan bent u bij Vers aan Tafel aan het juiste adres. Onze maaltijdservice bezorgt de lekkerste en meest gezonde maaltijden aan huis. U hoeft met de maaltijd thuis service van Vers aan Tafel niet meer uit huis om een kwalitatieve maaltijd op tafel te zetten. Bestel uw maaltijden eenvoudig online en ervaar onze hoogstaande maaltijden en maaltijdservice.

  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Meer dan 170 maaltijden
  • Geen periodieke afnameverplichting
Al vanaf €6,25

 

Maaltijden thuis voor iedereen! 

Onze professionele chef-koks maken elke dag met de meest verse ingrediënten ambachtelijke maaltijden voor u klaar. Onze maaltijden worden op een duurzame manier met zoveel mogelijk lokale ingrediënten bereid. Zo garanderen wij dat u het meest geniet van hoogwaardige maaltijden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 170 gerechten. Zo weet u zeker dat er altijd een maaltijd is die aan uw wensen voldoet.

Ons assortiment varieert van typische Hollandse gerechten zoals stamppotten tot Italiaanse en Oosterse gerechten. Daarnaast bieden wij ook proefboxen, soepen, dieetmaaltijden, desserts en zelfs gemaalde maaltijden aan. Al onze maaltijden worden bereid met de meest verse ingrediënten van lokale telers. Daarnaast komt onze vis uit een duurzame vangst. Op deze manier dragen wij bij aan een betere wereld.

Onze maaltijden voor thuis zijn vriesvers. Dit houdt in dat wanneer onze maaltijden vers zijn bereid, deze gelijk worden ingevroren. Door dit zo snel mogelijk te doen worden alle smaken, geur- en kleurstoffen en voedingswaarden optimaal behouden. Zo zult u altijd van een eerlijke en overheerlijke maaltijd genieten.

Hoe werkt onze maaltijdservice 

Met onze maaltijden voor thuis hoeft u niet meer uit huis om een overheerlijke maaltijd op tafel te zetten. Onze professionele chef-koks bereiden dagelijks smaakvolle maaltijden voor u klaar en met meer dan 170 maaltijden zult u gegarandeerd een heerlijke maaltijd vinden.

Het bestellen doet u eenvoudig online, telefonisch of per e-mail. Bij ons is er geen sprake van een afnameverplichting. U bepaalt dus zelf hoe vaak en wanneer u bestelt. Per bestelling is er wel een minimum van 6 gerechten die op een vaste werkdag worden bezorgd! Onze maaltijdservice bezorgt (op de Waddeneilanden na) door heel Nederland.

Vriesverse maaltijden voor thuis! 

Onze maaltijden voor thuis zijn vriesvers. Dit noemen wij ook wel een diepvriesmaaltijd en is de tegenhanger van een koelverse maaltijd. Onze kant en klare diepvriesmaaltijden voor thuis zijn gemaakt van lokale en duurzame ingrediënten. Na bereiding worden de maaltijden meteen ingevroren om alle voedingswaarden, geur- en smaakstoffen optimaal te bewaren. Door middel van een shock freeze methode brengen we kerntemperatuur naar -18 °C graden.

Een belangrijk verschil tussen koelverse en vriesverse maaltijden is de houdbaarheid. Onze vriesverse maaltijden zijn minimaal twee maanden houdbaar. Ook kunt u onze maaltijden snel en eenvoudig opwarmen. Dit kunt u doen middels een magnetron of oven. Binnen 15 minuten heeft u een overheerlijke maaltijd op tafel staan. Let daarbij wel op dat u de maaltijd ‘bevroren’ opwarmt. Juist zo geniet u het meest van onze kwaliteit en smaken.

Op zoek naar een maaltijdservice voor thuis 

Bent u op zoek naar kwalitatieve maaltijden voor thuis? U bent bij ons aan het juiste adres voor een voedzame en overheerlijke maaltijd. Als maaltijdservice bieden wij meer dan 170 maaltijden aan. U zult daarom altijd genieten van afwisselende en voedzame maaltijden. U kunt uw maaltijden online, telefonisch of per e-mail bestellen. Onze bezorgers bezorgen de maaltijden altijd op een vaste werkdag. Lees hier alles over hoe onze maaltijdservice werkt en bestel uw maaltijden bij Vers Aan Tafel.

Service van Vers aan Tafel 

Heeft u vragen over onze maaltijdservice of heeft u hulp nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen via 085 401 64 44 of via klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag.

Benieuwd naar uw bezorgdag? Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!


Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Vanaf €32,50 €49,32

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van € 6,25 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!