Maaltijdbezorging ouderen

Bent u op zoek naar maaltijdbezorging voor ouderen? Dan zit u goed bij Vers aan Tafel Maaltijdservice. Wij leveren vriesverse maaltijden voor ouderen thuis. Dit biedt vele voordelen. Zo hoeven ouderen niet meer elke dag zelf te koken en kunnen ze toch genieten van een ambachtelijk bereide maaltijd! De maaltijden die we aan huis bezorgen zijn lekkere en voedzame maaltijden die met verse ingrediënten worden bereid. Bekijk nu ons assortiment maaltijden voor ouderen.

  • Meer dan 170 maaltijden
  • Dagverse maaltijden
  • Gratis bezorging aan huis
Al vanaf €6,25

 

Hoe werkt de maaltijdbezorging voor ouderen van Vers aan Tafel?

Wij bieden als maaltijdbezorging voor ouderen vriesverse maaltijden aan. Onze ambachtelijke vriesverse maaltijden worden elke dag door onze chef-koks bereid. Dit doen zij met de meest verse en duurzame ingrediënten. Ons assortiment maaltijden bestaat uit meer dan 170 maaltijden. Zo weet u zeker dat u een geschikte maaltijd zult vinden. Elke dag kunt u bij ons genieten van een andere overheerlijke maaltijd.

Bij onze maaltijdbezorging bent u niet verplicht om wekelijks te bestellen.U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak u bestelt. Wel geldt een minimum afname van 6 gerechten. Onze maaltijden worden elke week op een vaste werkdag aan huis bezorgd en zoveel mogelijk door een vaste bezorger. Zo heeft u altijd vaste gezichten aan de deur. Wij bezorgen maaltijden door heel Nederland, op de Waddeneilanden na.

Waarom kiezen voor vriesverse maaltijden

Er zijn een tal van andere bedrijven die zich specialiseren in maaltijdservice voor ouderen. Warm, koelvers, vriesvers, het kan allemaal nogal verwarrend zijn. We leggen u graag uit waarom een vriesverse maaltijd van Vers aan Tafel de beste keuze is.

Onze maaltijden voor thuis zijn vriesvers. Dit noemen wij ook wel een diepvriesmaaltijd en is de tegenhanger van een koelverse maaltijd. Onze vriesverse maaltijden worden van lokale en duurzame ingrediënten gemaakt. Na bereiden vriezen wij de maaltijden meteen in om alle voedingswaarden, geur- en smaakstoffen optimaal te bewaren.

Het belangrijkste verschil tussen koelverse en vriesverse maaltijden is de houdbaarheid. Onze vriesverse maaltijden zijn minimaal twee maanden houdbaar. Ook kunt u onze maaltijden snel en eenvoudig opwarmen. Dit kunt u doen middels een magnetron of oven. Binnen 15 minuten heeft u een overheerlijke maaltijd op tafel staan. Let daarbij wel op dat u de maaltijd ‘bevroren’ opwarmt. Juist zo geniet u het meest van onze kwaliteit en smaken.

Voordelen van onze maaltijdservice

Onze maaltijdservice voor ouderen kent vele voordelen:

  • Meer dan 170 verschillende maaltijden. Met zo’n uitgebreid assortiment zult u altijd slagen bij het vinden een overheerlijke maaltijd! Onze chef-koks maken elke dag de meest authentieke maaltijden klaar en dit doen ze met verse ingrediënten en grondstoffen van lokale telers. In onze maaltijden zitten geen toevoegingen van bewaarmiddelen en onnodige smaak- en kleurstoffen. Onze maaltijden zijn puur natuur. Omdat de maaltijden na bereiding gelijk worden ingevroren behouden ze natuurlijke smaken, voedingswaarden, geur en kleur.
  • U geniet bij Vers aan Tafel van traditionele Hollandse maaltijden zoals stamppotten, maar ook oosterse maaltijden zoals authentieke babi ketjap met bami vindt u in ons assortiment.
  • Gratis thuisbezorgd. Door heel Nederland, op de Waddeneilanden na. Afhankelijk van waar u woont, komt onze eigen vaste bezorgteam de maaltijden bezorgen.
  • Makkelijk en snel te bereiden in oven of magnetron. Onze maaltijden bereidt u snel en eenvoudig in de oven of magnetron. Binnen 15 minuten zet u een overheerlijke maaltijd op tafel!
  • Geheel vrijblijvend, geen periodieke afnameverplichting. U bent bij ons niet verplicht om wekelijks of tweewekelijks te bestellen. Bestellen is geheel vrijblijvend. Per bestelling geldt wel een minimale bestelhoeveelheid van zes maaltijden.

Op zoek naar een maaltijdservice voor uzelf of iemand anders?

Bij Vers aan Tafel bent u aan het juiste adres voor maaltijdbezorging voor ouderen. Met meer dan 170 maaltijden weet u zeker dat er altijd een voedzame en afwisselende maaltijd voor u tussen zit. Naast een zeer uitgebreid assortiment is het bestellen bij Vers aan Tafel ook zeer gemakkelijk. U doet dit eenvoudig via onze website, telefoon of per e-mail. Wij bezorgen wekelijks op een vaste werkdag de bestelde maaltijden bij u thuis. Lees hier alles over hoe onze maaltijdservice werkt en bestel uw maaltijden bij Vers aan Tafel.

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze maaltijdservice voor ouderen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 085 401 64 44 of stuur een bericht via klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur.

Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Vanaf € 32,50 € 49,32

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van € 6,25 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!