Gehaktschotel met aubergine, courgette en aardappelschijfjes in kaassaus

Gehaktschotel met aubergine, courgette en aardappelschijfjes in kaassaus

Artikelnummer: 106901 Deze maaltijd bevat 600 gram
€ 6,75

Voeg toe als mijn favoriet
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Gezonde maaltijd
info
closeSluiten

Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
 
Onze voedingskundige Ira informeert hierover in onze EetWijzer.

Voedingswaarden
100 g 600 g
Energie
KJ 493 kJ 2.958,0 kJ
Kcal 118,0 Kcal 708,0 Kcal
Vet 5,5 g 33,0 g
verzadigd 2,0 g 12,0 g
Koolhydraten 7,4 g 44,4 g
suikers 1,8 g 10,8 g
Eiwitten 4,5 g 27,0 g
Natrium 0,3 g 1,5 g
Zout 0,6 g 3,8 g
Voedingsvezels 1,2 g 7,0 g
Groenten 160,0 g 960,0 g
Ingrediënten
Aardappelen 23%, water, tomaten 18%, rundsgehakt 11%, gegrilde groenten 10% (in wissende verhoudingen: courgette, aubergines, zonnebloemolie), KAAS, uien, volleMELKpoeder, olijfolie, gemodificeerd zetmeel, TARWEbloem, zonnebloemolie, zout, knoflook, kleurstof: karamel, bouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), peper, peterselie.
Bereidingswijze
OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 10 - 12 minuten. Oven 140 - 150 °C: 45 - 50 minuten.
Ingrediënten
Aardappelen 23%, water, tomaten 18%, rundsgehakt 11%, gegrilde groenten 10% (in wissende verhoudingen: courgette, aubergines, zonnebloemolie), KAAS, uien, volleMELKpoeder, olijfolie, gemodificeerd zetmeel, TARWEbloem, zonnebloemolie, zout, knoflook, kleurstof: karamel, bouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), peper, peterselie.
Bereidingswijze

OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 10 - 12 minuten. Oven 140 - 150 °C: 45 - 50 minuten.

Gehaktschotel met aubergine, courgette en aardappelschijfjes in kaassaus

Een schotel van varkens- en rundergehakt uit de Nederlandse keuken. Geserveerd met aubergine, courgette, aardappelschijfjes en een smaakvolle kaassaus. Met aandacht voor u bereid en dat proeft u!

Uw vaste bezorger