Gehaktbal in jus met andijvie à la crème en aardappelpuree

Gehaktbal in jus met andijvie à la crème en aardappelpuree

Artikelnummer: 106354 - 103504
€ 5,75

Uw portiegrootte
Voeg toe als mijn favoriet
Voedingswaarden
100 g 100 g 365 g 500 g
Energie
KJ 472 kJ 471 kJ 1.722,8 kJ 2.355,0 kJ
Kcal 114,0 Kcal 113,0 Kcal 416,1 Kcal 565,0 Kcal
Vet 7,5 g 5,1 g 27,4 g 25,5 g
verzadigd 2,3 g 2,2 g 8,4 g 11,0 g
Koolhydraten 7,0 g 7,4 g 25,6 g 37,0 g
suikers 1,2 g 1,2 g 4,4 g 6,0 g
Eiwitten 3,9 g 4,2 g 14,2 g 21,0 g
Natrium 0,3 g 0,3 g 1,1 g 1,6 g
Zout 0,8 g 0,8 g 2,8 g 4,1 g
Voedingsvezels 1,1 g 1,2 g 4,0 g 5,8 g
Groenten 120,0 g 170,0 g 438,0 g 850,0 g
Ingrediënten
Andijvie 27%, water, aardappelen 21%, gegaarde gehaktbal 16% (varkensvlees, rundvlees, water, zetmeel, zout, uien, varkenseiwit, kruiden en specerijen, knoflookpoeder, kleurstof: karamel), zonnebloemolie, volleMELKpoeder, ROOM 1%, rundvleesextract (rundvlees, zout) , EIgeel, zetmeel, TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, zout, kleurstof: karamel, specerijen
Andijvie 28%, aardappelen 24%, water, gegaarde gehaktbal 16% (rundvlees, varkensvlees, zetmeel, zout, uien, kruiden en specerijen, varkenseiwit, uienpoeder, knoflookpoeder, kleurstof: karamel), zonnebloemolie, volle MELKpoeder, ROOM 1%, EIgeel, zetmeel, zout, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, kleurstof: karamel, specerijen.
Bereidingswijze
OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 7 - 9 minuten. Oven 160°C: 30 - 35 minuten.
OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 10 - 12 minuten. Oven 140 - 150 °C: 45 - 50 minuten.

Gehaktbal in jus met andijvie à la crème en aardappelpuree

De Hollandse gehaktbal, gemaakt van varkens- en rundvlees in jus met romige andijvie en heerlijke aardappelpuree is een typische maaltijd uit de Hollandse keuken. Bent u geen grote eter? Dan biedt de kleine variant van deze maaltijd de ideale uitkomst!

Uw vaste bezorger