Gehaktbal in jus met witlof en gekookte aardappelen met bieslook

Gehaktbal in jus met witlof en gekookte aardappelen met bieslook

Artikelnummer: 106353 - 103503
€ 6,69

Uw portiegrootte
Voeg toe als mijn favoriet
Voedingswaarden
100 g 100 g 365 g 525 g
Energie
KJ 377 kJ 364 kJ 1.376,1 kJ 1.911,0 kJ
Kcal 90,0 Kcal 87,0 Kcal 328,5 Kcal 456,8 Kcal
Vet 4,9 g 2,3 g 17,9 g 12,1 g
verzadigd 1,5 g 1,3 g 5,5 g 6,8 g
Koolhydraten 7,4 g 7,7 g 27,0 g 40,4 g
suikers 0,6 g 1,3 g 2,2 g 6,8 g
Eiwitten 3,5 g 3,7 g 12,8 g 19,4 g
Natrium 0,2 g 0,2 g 0,7 g 0,9 g
Zout 0,5 g 0,5 g 1,6 g 2,4 g
Voedingsvezels 1,3 g 1,4 g 4,8 g 7,3 g
Groenten 130,0 g 210,0 g 474,5 g 1.102,5 g
Ingrediënten
Witloof 32%, aardappelen 25%, water, gegaarde gehaktbal 16% (varkensvlees, rundvlees, water, zetmeel, zout, uien, varkenseiwit, kruiden en specerijen, knoflookpoeder, kleurstof: karamel), zonnebloemolie, uien, rundvleesextract (rundvlees, zout), volleMELKpoeder, TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, bieslook 0,3%, zetmeel, zout, kleurstof: karamel, antioxidant: citroenzuur, specerijen.
Witloof 35%, aardappelen 25%, water, gegaarde gehaktbal 15% (rundvlees, varkensvlees, zetmeel, zout, uien, kruiden en specerijen, varkenseiwit, uienpoeder, knoflookpoeder, kleurstof: karamel), zonnebloemolie, uien, volle MELKpoeder, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, zetmeel, bieslook 0,3%, zout, kleurstof: karamel, antioxidant: citroenzuur, specerijen.
Bereidingswijze
OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 7 - 9 minuten. Oven 160°C: 30 - 35 minuten.
OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 10 - 12 minuten. Oven 140 - 150 °C: 45 - 50 minuten.

Gehaktbal in jus met witlof en gekookte aardappelen met bieslook

De gehaktbal van varkens- en rundvlees met zachte witlof en gekookte aardappelen, uit de Nederlandse keuken is zoutarm en is een gezonde maaltijd, welke voldoet aan twee of drie van de vijf criteria. Ook als u geen grote eter bent hebben wij een kleine variant in het assortiment.

Uw vaste bezorger