Hollands stoofpotje met andijvie à la crème en aardappelpuree

Hollands stoofpotje met andijvie à la crème en aardappelpuree

Artikelnummer: 100004 Deze maaltijd bevat 500 gram
€ 6,99

Voeg toe als mijn favoriet
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Gezonde maaltijd
info
closeSluiten

Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
 
Onze voedingskundige Ira informeert hierover in onze EetWijzer.

  • Untitled-1 Eiwitrijk
Voedingswaarden
100 g 500 g
Energie
KJ 374 kJ 1.870,0 kJ
Kcal 90,0 Kcal 450,0 Kcal
Vet 4,8 g 24,0 g
verzadigd 1,3 g 6,5 g
Koolhydraten 6,4 g 32,0 g
suikers 1,5 g 7,5 g
Eiwitten 4,6 g 23,0 g
Natrium 0,4 g 1,9 g
Zout 0,9 g 4,7 g
Voedingsvezels 1,3 g 6,3 g
Groenten 180,0 g 900,0 g
Eiwitrijk
Ingrediënten
Andijvie 30%, aardappelen 22%, water, stoofvlees 14% (rundvlees, water, zetmeel, zout), zonnebloemolie, champignons, tomaten, volle MELKpoeder, ROOM 1%, wortelen, zilverui, uien, zetmeel, EIgeel, bouillon (zetmeel, dextrose, aroma, zout, groente-extracten (uien, wortelen, SELDERIJ, prei, tomaten) cichorei, rundvet en -vlees, gistextract, zonnebloemolie, uienpoeder, knoflook, TARWEbloem, sacharose, dextrose, witte wijn extract, kalfsvlees, kruiden en specerijen), zout, TARWEbloem, kleurstof: karamel, knoflook, peterselie, specerijen.
Bereidingswijze
OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 10 - 12 minuten.
Ingrediënten
Andijvie 30%, aardappelen 22%, water, stoofvlees 14% (rundvlees, water, zetmeel, zout), zonnebloemolie, champignons, tomaten, volle MELKpoeder, ROOM 1%, wortelen, zilverui, uien, zetmeel, EIgeel, bouillon (zetmeel, dextrose, aroma, zout, groente-extracten (uien, wortelen, SELDERIJ, prei, tomaten) cichorei, rundvet en -vlees, gistextract, zonnebloemolie, uienpoeder, knoflook, TARWEbloem, sacharose, dextrose, witte wijn extract, kalfsvlees, kruiden en specerijen), zout, TARWEbloem, kleurstof: karamel, knoflook, peterselie, specerijen.
Bereidingswijze

OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 10 - 12 minuten.

Hollands stoofpotje met andijvie à la crème en aardappelpuree

Een bekend Nederlandse gerecht is het stoofpotje van mals rundvlees met romige andijvie à la crème en aardappelpuree. De maaltijd is eiwitrijk en is een gezonde maaltijd welke aan twee of drie van de vijf criteria voldoet.

Uw vaste bezorger