Zalmfilet in dillesaus met Parijse worteltjes en aardappelpuree (kleine maaltijd)

Zalmfilet in dillesaus met Parijse worteltjes en aardappelpuree (kleine maaltijd)

Artikelnummer: 103524 Deze maaltijd bevat 350 gram
€ 6,95

Voeg toe als mijn favoriet
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Gezonde maaltijd
info
closeSluiten

Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
 
Onze voedingskundige Ira informeert hierover in onze EetWijzer.

  • Untitled-1 Zoutarm
Voedingswaarden
100 g 350 g
Energie
KJ 554 kJ 1.939,0 kJ
Kcal 133,0 Kcal 465,5 Kcal
Vet 8,9 g 31,2 g
verzadigd 2,9 g 10,2 g
Koolhydraten 8,2 g 28,7 g
suikers 3,0 g 10,5 g
Eiwitten 4,2 g 14,7 g
Natrium 0,2 g 0,7 g
Zout 0,5 g 1,8 g
Voedingsvezels 1,5 g 5,3 g
Groenten 110,0 g 385,0 g
Zoutarm
Ingrediënten
Wortelen 30%, aardappelen 23%, water, ZALM 11%, ROOM, zonnebloemolie, uien, volleMELKpoeder, BOTER, EIgeel, witte wijn, TARWEbloem, zetmeel, suiker, zout, bouillon (maltodextrine, zetmeel, TARWEbloem, VISpoeder, zout, aroma, zonnebloemolie, glucosestroop, MELKeiwitten, witte wijnextract, uien, sacharose, gistextract, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), dijonmosterd (water, MOSTERDzaad, azijn, zout, voedingszuur: citroenzuur), dille 0,02%, ksruiden en specerijen.
Bereidingswijze
OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 7 - 9 minuten. Oven 160°C: 30 - 35 minuten.
Ingrediënten
Wortelen 30%, aardappelen 23%, water, ZALM 11%, ROOM, zonnebloemolie, uien, volleMELKpoeder, BOTER, EIgeel, witte wijn, TARWEbloem, zetmeel, suiker, zout, bouillon (maltodextrine, zetmeel, TARWEbloem, VISpoeder, zout, aroma, zonnebloemolie, glucosestroop, MELKeiwitten, witte wijnextract, uien, sacharose, gistextract, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), dijonmosterd (water, MOSTERDzaad, azijn, zout, voedingszuur: citroenzuur), dille 0,02%, ksruiden en specerijen.
Bereidingswijze

OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 7 - 9 minuten. Oven 160°C: 30 - 35 minuten.

Zalmfilet in dillesaus met Parijse worteltjes en aardappelpuree (kleine maaltijd)

Een lekkere zalmfilet mag natuurlijk niet ontbreken in onze Nederlandse gerechtenassortiment. De duurzaam gevangen zalm wordt geserveerd in een rijke dillesaus met Parijse worteltjes en aardappelpuree. De maaltijd is bereid met minder zout en is een gezonde maaltijd welke aan twee of drie van de vijf criteria voldoet. De maaltijd is ook als kleine maaltijd te verkrijgen. Net zo lekker, gezond en voedzaam!

Uw vaste bezorger