Malse kipfilet in jus met sperziebonen en gekookte aardappelen

Malse kipfilet in jus met sperziebonen en gekookte aardappelen

Artikelnummer: 106380 Deze maaltijd bevat 525 gram
€ 6,99

Voeg toe als mijn favoriet
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Gezonde maaltijd
info
closeSluiten

Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
 
Onze voedingskundige Ira informeert hierover in onze EetWijzer.

  • lactose Lactosevrij
Voedingswaarden
100 g 525 g
Energie
KJ 327 kJ 1.716,8 kJ
Kcal 78,0 Kcal 409,5 Kcal
Vet 1,6 g 8,4 g
verzadigd 0,2 g 1,1 g
Koolhydraten 8,2 g 43,1 g
suikers 1,1 g 5,8 g
Eiwitten 6,7 g 35,2 g
Natrium 0,1 g 0,6 g
Zout 0,3 g 1,5 g
Voedingsvezels 2,1 g 11,1 g
Groenten 150,0 g 787,5 g
Zonder melk/lactose
Ingrediënten
"Aardappelen 33%, sperziebonen 30%, gegrilde kipfilet 19% (kip 96%, zetmeel, dextrose, maltodextrine, d-xylose, zout), water, zonnebloemolie, uien, bouillon (kippenfond (water, kippenvet, kippenvlees, rozemarijnextract), zout, suiker, zetmeel, gistextract, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, LACTOSE, maltodextrine, dextrose, kippenvet en -vlees, uien, wortelen, kruiden en specerijen), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, geroosterd kippenaroma, tomatenconcentraat, kleurstof: karamel, zout, specerijen."
Bereidingswijze
OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 12 minuten. Oven 140 - 150 °C: 45 - 50 minuten.
Ingrediënten
"Aardappelen 33%, sperziebonen 30%, gegrilde kipfilet 19% (kip 96%, zetmeel, dextrose, maltodextrine, d-xylose, zout), water, zonnebloemolie, uien, bouillon (kippenfond (water, kippenvet, kippenvlees, rozemarijnextract), zout, suiker, zetmeel, gistextract, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, LACTOSE, maltodextrine, dextrose, kippenvet en -vlees, uien, wortelen, kruiden en specerijen), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, geroosterd kippenaroma, tomatenconcentraat, kleurstof: karamel, zout, specerijen."
Bereidingswijze

OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 12 minuten. Oven 140 - 150 °C: 45 - 50 minuten.

Malse kipfilet in jus met sperziebonen en gekookte aardappelen

Een gezonde en voedzame maaltijd op tafel zetten hoeft niet lastig te zijn. Dit gerecht voldoet namelijk aan minimaal vier van de vijf criteria van een gezonde maaltijd. De malse kipfilet wordt in braadjus geserveerd met sperziebonen en gekookte aardappelen. De maaltijd is eiwitrijk, lactosevrij en bevat minder zout.

Uw vaste bezorger