Runderlapje in jus met bloemkool in bechamelsus en aardappelen

Runderlapje in jus met bloemkool in bechamelsus en aardappelen

Artikelnummer: 106954 Deze maaltijd bevat 500 gram
€ 6,99

Voeg toe als mijn favoriet
Voedingswaarden
100 g 500 g
Energie
KJ 288 kJ 1.440,0 kJ
Kcal 68,0 Kcal 340,0 Kcal
Vet 1,6 g 8,0 g
verzadigd 0,4 g 2,0 g
Koolhydraten 7,7 g 38,5 g
suikers 1,1 g 5,5 g
Eiwitten 5,0 g 25,0 g
Natrium 0,1 g 0,6 g
Zout 0,3 g 1,4 g
Voedingsvezels 0,4 g 2,0 g
Groenten 150,0 g 750,0 g
Ingrediënten
Aardappelen 30%, bloemkool 30%, water, runderlapje 16% (rundvlees, water, tapiocameel, natuurlijk aroma, zout, gekarameliseerde suiker, peper, ui, knoflook, kruiden), zonnebloemolie, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, volleMELKpoeder, emmental KAAS, TARWEbloem, zout, BOTER, zetmeel, kleurstof: karamel, kruiden en specerijen.
Bereidingswijze
OPWARMTIJD MAGNETRON 750 Watt: 10 - 12 minuten. OPWARMTIJD OVEN 160°C: 40 - 45 minuten
Ingrediënten
Aardappelen 30%, bloemkool 30%, water, runderlapje 16% (rundvlees, water, tapiocameel, natuurlijk aroma, zout, gekarameliseerde suiker, peper, ui, knoflook, kruiden), zonnebloemolie, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, volleMELKpoeder, emmental KAAS, TARWEbloem, zout, BOTER, zetmeel, kleurstof: karamel, kruiden en specerijen.
Bereidingswijze

OPWARMTIJD MAGNETRON 750 Watt: 10 - 12 minuten. OPWARMTIJD OVEN 160°C: 40 - 45 minuten

Runderlapje met bloemkool in bechamelsaus en gekookte aardappelen

Typisch Hollands eten met een lekker runderlapje in jus met bloemkoolroosjes in romige bechamelsaus en gekookte aardappelen. Volgens onze eetwijzer is deze maaltijd een gezonde en voedzame maaltijd omdat het voldoet aan minimaal vier van de vijf criteria van een gezonde maaltijd. Tevens bevat de maaltijd bevat zout en is de maaltijd eiwitrijk.

Uw vaste bezorger