Runderlapje in jus met snijbonen en aardappelpuree
Nieuw

Runderlapje in jus met snijbonen en aardappelpuree

Artikelnummer: 106953 Deze maaltijd bevat 500 gram
€ 7,49

Voeg toe als mijn favoriet
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Gezonde maaltijd
info
closeSluiten

Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
 
Onze voedingskundige Ira informeert hierover in onze EetWijzer.

  • Untitled-1 Vrij van gluten
  • Untitled-1 Zoutarm
  • Untitled-1 Eiwitrijk
Voedingswaarden
100 g 500 g
Energie
KJ 361 kJ 1.805,0 kJ
Kcal 86,0 Kcal 430,0 Kcal
Vet 3,5 g 17,5 g
verzadigd 0,9 g 4,5 g
Koolhydraten 7,8 g 39,0 g
suikers 1,6 g 8,0 g
Eiwitten 5,0 g 25,0 g
Natrium 0,2 g 1,2 g
Zout 0,6 g 2,9 g
Voedingsvezels 1,3 g 6,5 g
Groenten 160,0 g 800,0 g
Bereid zonder gluten, Eiwitrijk, Zoutarm
Ingrediënten
Snijbonen 29%, aardappelen 21%, water, runderlapje 16% (rundvlees, water, tapiocameel, natuurlijk aroma, zout, gekarameliseerde suiker, peper, ui, knoflook, kruiden), uien, zonnebloemolie, sjalotten, volleMELKpoeder, gemodificeerd zetmeel, rundvleesextract (rundvlees, zout), EIgeel, BOTER, zout, azijn, suiker, tomatenconcentraat, groentebouillon (groente-extracten (wortelen, uien, bloemkool, tomaten, champignons, lavas, knoflook), zout, plantaardige olie (koolzaad, zonnebloem), suiker, zetmeel, kruiden, specerijen, specerij-extract), kleurstof: karamel, kruiden en specerijen.
Bereidingswijze
OPWARMTIJD MAGNETRON 750 Watt: 11 - 12 minuten. OPWARMTIJD OVEN 160°C: 40 - 45 minuten
Ingrediënten
Snijbonen 29%, aardappelen 21%, water, runderlapje 16% (rundvlees, water, tapiocameel, natuurlijk aroma, zout, gekarameliseerde suiker, peper, ui, knoflook, kruiden), uien, zonnebloemolie, sjalotten, volleMELKpoeder, gemodificeerd zetmeel, rundvleesextract (rundvlees, zout), EIgeel, BOTER, zout, azijn, suiker, tomatenconcentraat, groentebouillon (groente-extracten (wortelen, uien, bloemkool, tomaten, champignons, lavas, knoflook), zout, plantaardige olie (koolzaad, zonnebloem), suiker, zetmeel, kruiden, specerijen, specerij-extract), kleurstof: karamel, kruiden en specerijen.
Bereidingswijze

OPWARMTIJD MAGNETRON 750 Watt: 11 - 12 minuten. OPWARMTIJD OVEN 160°C: 40 - 45 minuten

Runderlapje in jus met snijbonen en aardappelpuree

Een runderlapje mag uiteraard niet ontbreken in ons Hollandse gerechtenassortiment. Het runderlapje wordt geserveerd in jus met de klassiek gekruide snijbonen en stevige aardappelpuree van echte aardappelen. Deze maaltijd is volgens onze eetwijzer een gezonde en voedzame keuze, omdat het aan minimaal vier van de vijf criteria voldoet. De maaltijd is vrij van gluten, eiwitrijk en bereid met minder zout.

Uw vaste bezorger