Maaltijdservice Den Haag

Lekkere en verantwoorde maaltijdservice in Den Haag? Bestel bij Vers aan Tafel! Raak geïnspireerd met een wisselend maaltijden menu. Zo geniet u van een heerlijke en smaakvolle maaltijd bij u thuis in Den Haag.

  • Lokale maaltijden uit Zuid-Holland
  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Keuze uit meer dan 150 maaltijden
Ontdek onze proefbox
€29,95 €39.19Maaltijdservice Den Haag

Bent u op zoek naar lekkere en verantwoorde maaltijden in Den Haag? Kies dan voor Vers aan Tafel: een maaltijdservice in Den Haag, waarbij de maaltijden gratis worden bezorgd tot in de vriezer. Kies uit een gevarieerd menu, waarbij bewust is gekozen voor natuurlijke en duurzame grondstoffen, zonder toevoeging van kunstmatige smaakversterkers. 

Verantwoorde maaltijden thuisbezorgd in Den Haag

Al ruim 15 jaar zorgt Vers aan Tafel met haar maaltijdservice in Den Haag voor lekkere en verantwoorde maaltijden aan huis. Voormalig sterrenchef Pascal Jalhay stelt deze gerechten met zorg samen. De maaltijden worden met aandacht en passie bereidt, net zoals bij u thuis gewoon in een pan. Daarnaast bestaan de gerechten van de maaltijdservice bewust uit vers, natuurlijke en duurzame ingrediënten, zonder toevoeging van kunstmatige smaakversterkers. Ook maken wij zo veel mogelijk gebruik van Zuid-Hollandse telers, seizoensproducten en bijvoorbeeld vis uit duurzame vangst. Zo kunt u optimaal genieten van uw maaltijdservice in Den Haag. Door de maaltijd na bereiding direct in te vriezen blijven de voedingswaarden en de smaak optimaal. Hiermee verzekeren wij u van een verantwoorde en lekkere maaltijd!

Maaltijdservice Den Haag: gratis bezorgd tot in de vriezer

Omdat persoonlijke aandacht belangrijk is voor ons, werken wij zo veel mogelijk met vaste bezorgers. Hierdoor heeft u altijd een vast gezicht aan de deur, dat is persoonlijk en vertrouwd! De bezorgtijd van uw maaltijden wordt twee werkdagen voor uw bezorgdag doorgegeven via een e-mailbericht. U weet dus precies wanneer de bezorger langskomt met uw maaltijden in Den Haag. Uw vaste bezorger helpt u daarnaast, wanneer u dat wenst, met het plaatsen van de maaltijden in uw vriezer en neemt uw vervolgbestelling direct voor u mee.

Bestellen van maaltijden in Den Haag

U kiest uw maaltijden uit ons assortiment van meer dan 150 gerechten. Hierdoor kunt u iedere dag genieten van een gevarieerde maaltijd! Mocht u zichzelf willen laten verrassen met de vele smaken die Vers aan Tafel biedt, dan heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen uit een van onze maaltijdboxen. Zelfs wanneer uw specifieke eetwensen heeft, zoals zoutarm of gemalen, kunt u bij ons terecht voor heerlijke maaltijden! De maaltijden betaalt u eenvoudig via iDeal of via pin bij de bezorging.

De kant en klare maaltijden worden gratis bezorgd bij u in Den Haag. Per postcodegebied hebben wij een vaste dag waarop de maaltijden bij u thuisbezorgd worden. Deze vaste bezorgdag is zowel op de website na het invullen van uw postcode, als bij onze klantenservice op te vragen. U vervolgens via de e-mail geïnformeerd over de bezorgtijd van uw kant en klare maaltijden.

Ook wanneer u voor iemand anders, zoals uw ouders, maaltijden besteld is dit bij ons mogelijk. U kunt vanzelfsprekend een ander bezorgadres ingeven, waardoor u eenvoudig uw maaltijden overal in Den Haag laat bezorgen.

Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

Over Vers aan Tafel

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel uw eerste maaltijdbox voor een scherpe prijs van €4.99 per maaltijd. Wij bezorgen de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst. De box bestaat uit zes maaltijden.

Kwaliteit, ambacht en duurzaamheid staan centraal bij de ontwikkeling van onze recepturen. Wij kiezen voor natuurlijke ingrediënten en duurzame grondstoffen zoals van lokale telers, zo veel mogelijk seizoensgroenten en bijvoorbeeld vis uit duurzame vangst. We willen het hoogst haalbare qua smaak. Onze maaltijden worden op een ambachtelijke wijze dagvers gekookt en komen vers uit onze pan. Door de maaltijden snel in te vriezen blijven onze maaltijden vers en blijven smaak en voedingswaarden optimaal bewaard. En dat proeft u, aandacht geeft smaak!

Ons aanbod in uw regio
Benieuwd naar ons aanbod bij u in de buurt? Ontdek het snel!