Uw vaste bezorger

De herfst op uw bord!

Het is herfst! Kies voor gemak van altijd een gezonde maaltijd in een handomdraai op tafel. Zonder zelf te hoeven koken of de deur uit te hoeven!

Bestel de Najaarsbox
Haal de herfst in huis

Over Vers aan Tafel

Aandacht geeft smaak! Bij Vers aan Tafel draait alles om ambacht en persoonlijke aandacht. Dat zit in onze genen. We weten bijvoorbeeld wie de boer is die onze groenten levert en vinden het leuk om u te inspireren met een wisselend menu van heerlijke smaakvolle maaltijden.

Uit onze pan

Al meer dan vijftien jaar koken wij gezonde smaakvolle maaltijden voor thuis. Voormalig tweesterrenchef Pascal Jalhay is het creatief brein achter onze gerechten. Onze chefkoks bereiden de maaltijden met aandacht en passie. Zoals thuis, maar dan in iets grotere pannen natuurlijk. Hierdoor kunnen we u het lekkerste en meest gevarieerde menu aanbieden. Wij kiezen bewust voor natuurlijke en duurzame grondstoffen en we gebruiken alleen pure ingrediënten. Bijvoorbeeld onze aardappelpuree, die maken we op ambachtelijke wijze van echte gekookte aardappelen. Ook selecteren wij zo veel mogelijk lokale telers, groenten uit het seizoen en bijvoorbeeld vis uit duurzame vangst. Alles komt puur en vers uit onze pan. En blijft vers. Door de maaltijd snel in te vriezen blijven alle voedingswaarden en de smaak optimaal. Zo geniet u van een heerlijke en smaakvolle maaltijd thuis. Eet smakelijk!

Onze persoonlijke bezorging 

Uw maaltijden bezorgen wij gratis bij u thuis door zo veel mogelijk een vaste bezorger. Dat geeft vertrouwen! Twee werkdagen voor uw bezorgdag krijgt u van ons een e-mailbericht over de bezorgtijd. U weet dan precies wanneer de bezorger bij u langskomt om de maaltijden af te geven. Onze bezorgers doen dat met veel persoonlijke aandacht. Zo helpt de bezorger u uiteraard - als u dat wenst - om de maaltijden direct in de vriezer te leggen en neemt eventueel uw vervolgbestelling voor u mee. 

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!