Uw vaste bezorger

Aandacht geeft smaak!

Lekker, gezond en gevarieerd eten is belangrijk voor iedereen. Soms heeft u niet de tijd of zin om zelf te koken. De vriesverse maaltijden van Vers aan Tafel bieden dan uitkomst.

Bestel de Proefbox!
Ontdek het gemak!

Over Vers aan Tafel

Aandacht geeft smaak! Bij Vers aan Tafel draait alles om ambacht en persoonlijke aandacht. Dat zit in onze genen. We weten bijvoorbeeld wie de boer is die onze groenten levert en vinden het leuk om u te inspireren met een wisselend menu van heerlijke smaakvolle maaltijden.

Uit onze pan

Al meer dan vijftien jaar koken wij gezonde smaakvolle maaltijden voor thuis. Onze chef-koks bereiden de maaltijden met aandacht en passie. Zoals thuis, maar dan in iets grotere pannen natuurlijk. Hierdoor kunnen we u het lekkerste en meest gevarieerde menu aanbieden.

Wij kiezen bewust voor natuurlijke en duurzame grondstoffen. Wij koken zonder kunstmatige smaakversterkers of toevoegingen en we gebruiken alleen pure ingrediënten. Neem bijvoorbeeld onze aardappelpuree, die maken we op ambachtelijke wijze van echte gekookte aardappelen. Of onze smaakvolle jus die we zelf maken in onze keuken. Ook selecteren wij zoveel mogelijk lokale telers, groenten uit het seizoen en bijvoorbeeld vis uit duurzame vangst. Alles komt puur en vers uit onze pan. En blijft vers. Door de maaltijd snel in te vriezen blijven alle voedingswaarden en de smaak optimaal bewaard. Zo geniet u van een heerlijke en smaakvolle maaltijd thuis. Eet smakelijk!

Het assortiment

Bij Vers aan Tafel kunt u iedere dag genieten van een lekkere, gezonde en ambachtelijke maaltijd. Met meer dan 170 maaltijden is er genoeg keuze. Zo kunt u kiezen voor een traditionele Hollandse maaltijd zoals zuurkoolstamppot of een runderlapje, maar ook internationale maaltijden uit de oosterse of Italiaanse keuken. De reguliere maaltijden wegen tussen de 500 en 600 gram en daarnaast is er een ruim assortiment kleine maaltijden van 350 à 400 gram. Handig als u niet zo’n grote eter bent. Bovendien gaan de kleine porties niet ten koste van de voedingswaarde. Naast ‘reguliere maaltijden’ zijn er ook diverse maaltijden voor bijvoorbeeld mensen met kauw- of slikproblemen of voor wie zoutarm eet. Speciaal voor deze doelgroep is een assortiment ontwikkeld met gemalen maaltijden en zoutarme maaltijden.

Vers aan Tafel bereidt gezonde maaltijden zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers. De maaltijden van Vers aan Tafel worden direct na bereiding binnen anderhalve minuut ingevroren in een professionele diepvries die de maaltijden snel tot een kerntemperatuur van -18 °C brengt. Het snel invriezen van de maaltijden zorgt voor het natuurlijke behoud van de smaak en voedingswaarden van de maaltijden.

Onze persoonlijke bezorging 

Uw maaltijden bezorgen wij gratis bij u thuis door onze eigen bezorgdienst. Dat geeft vertrouwen! Via onze e-mailservice informeren wij u twee werkdagen voorafgaand aan de bezorging over de bezorgtijd van uw maaltijden en via onze sms-service wordt u daar een werkdag van tevoren over geïnformeerd. U weet dan precies wanneer de bezorger bij u langskomt om de maaltijden af te geven. Onze bezorgers doen dat met veel persoonlijke aandacht. Zo helpt de bezorger u uiteraard - als u dat wenst - om de maaltijden direct in de vriezer te leggen en neemt eventueel een ingevulde bestellijst met uw vervolgbestelling mee terug. 

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!