Proef en bestel uw eerste maaltijdbox voor slechts €24,99!

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel!

  • Bestel uw eerste maaltijdbox voor een scherpe prijs van € 4,99 per maaltijd.
  • Wij bezorgen de maaltijden gratis bij u thuis. Tot in de vriezer als u dat wenst.
  • De maaltijdbox bestaat uit zes maaltijden, welke maaltijden ziet u hieronder.
€ 24,99 €42,45Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan bij Vers aan Tafel!

 

Soms heeft u zelf niet de tijd, de mogelijkheid of de zin om zelf een heerlijke en verantwoorde maaltijd op tafel te zetten. Dat begrijpen wij helemaal. Met onze maaltijden in uw vriezer zit u altijd goed. Onze chef-koks bereiden de gerechten met veel aandacht, ambacht en smaak. Zoals thuis, maar dan in grotere pannen. Alles op uw bord komt vers uit onze pan. Met meer dan 150 maaltijden incl. kleine gerechten kunt u eindeloos variëren en iedere dag genieten van een smakelijke maaltijd! Probeer nu zelf en bestel uw eerste maaltijdbox met zes heerlijke maaltijden voor slechts €24,99!

 

Over Vers aan Tafel

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel uw eerste maaltijdbox voor een scherpe prijs van €4.99 per maaltijd. Wij bezorgen de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst. De box bestaat uit zes maaltijden.

Kwaliteit, ambacht en duurzaamheid staan centraal bij de ontwikkeling van onze recepturen. Wij kiezen voor natuurlijke ingrediënten en duurzame grondstoffen zoals van lokale telers, zo veel mogelijk seizoensgroenten en bijvoorbeeld vis uit duurzame vangst. We willen het hoogst haalbare qua smaak. Onze maaltijden worden op een ambachtelijke wijze dagvers gekookt en komen vers uit onze pan. Door de maaltijden snel in te vriezen blijven onze maaltijden vers en blijven smaak en voedingswaarden optimaal bewaard. En dat proeft u, aandacht geeft smaak!

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!