Romige kippenragout met worteltjes- en doperwtenmix en rijst

Romige kippenragout met worteltjes- en doperwtenmix en rijst

Artikelnummer: 106948 Deze maaltijd bevat 500 gram
€ 6,99

Voeg toe als mijn favoriet
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Gezonde maaltijd
info
closeSluiten

Wij beoordelen onze maaltijden op voedingswaarden en geven u daarover advies.
Hoe meer vinkjes de maaltijd krijgt, des te gezonder de maaltijd is.
Zo kiest u met gemak verantwoord en gevarieerd eten!
 
Onze voedingskundige Ira informeert hierover in onze EetWijzer.

  • Untitled-1 Zoutarm
  • Untitled-1 Eiwitrijk
Voedingswaarden
100 g 500 g
Energie
KJ 441 kJ 2.205,0 kJ
Kcal 105,0 Kcal 525,0 Kcal
Vet 2,3 g 11,5 g
verzadigd 0,7 g 3,5 g
Koolhydraten 14,3 g 71,5 g
suikers 2,0 g 10,0 g
Eiwitten 6,0 g 30,0 g
Natrium 0,1 g 0,7 g
Zout 0,4 g 1,8 g
Voedingsvezels 1,4 g 7,0 g
Groenten 150,0 g 750,0 g
Eiwitrijk, Zoutarm
Ingrediënten
Rijst gekookt 26%, erwten 17%, kippenvlees 14% (kip, zout, kippengelatine), water, wortelen 11%, halfvolle MELK, champignons 3%, ROOM, gemodificeerd zetmeel, zonnebloemolie, bouillon (kippenfond (water, kippenvet, kippenvlees, rozemarijnextract), zout, bruine suiker, zetmeel, gistextract, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen ) uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), TARWEbloem, suiker, citroensap uit concentraat, zout, specerijen.
Bereidingswijze
OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 11 - 12 minuten. Oven 160°C: 40 - 45 minuten.
Ingrediënten
Rijst gekookt 26%, erwten 17%, kippenvlees 14% (kip, zout, kippengelatine), water, wortelen 11%, halfvolle MELK, champignons 3%, ROOM, gemodificeerd zetmeel, zonnebloemolie, bouillon (kippenfond (water, kippenvet, kippenvlees, rozemarijnextract), zout, bruine suiker, zetmeel, gistextract, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen ) uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), TARWEbloem, suiker, citroensap uit concentraat, zout, specerijen.
Bereidingswijze

OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 11 - 12 minuten. Oven 160°C: 40 - 45 minuten.

Romige kippenragout met worteltjes- en doperwtenmix en rijst

Lekker Nederlands eten met ons romige kippenragoutgerecht uit de Hollandse keuken. Deze gezonde en voedzame maaltijd, welke voldoet aan minimaal vier van de vijf criteria wordt geserveerd met een mix van worteltjes en doperwten en rijst. De maaltijd is eiwitrijk en bevat minder zout. Ook als u geen grote eter bent kunt u genieten van een lekkere, gezonde en voedzame maaltijd, want deze maaltijd is ook als kleine maaltijd te verkrijgen.

Uw vaste bezorger