Samenwerken

Door de jaren heen is Vers aan Tafel een betrouwbare partner gebleken als maaltijdservice. Bij uw cliënten thuis, voor een woongroep of voor uw restaurant. Vers aan Tafel werkt al lange tijd met thuiszorg- en welzijnsorganisaties. Dat doen wij door intensief en op maat samen te werken.

Onze maaltijden zijn de basis

Het begint natuurlijk met goede, gezonde maaltijden. Zij vormen de basis van onze dienstverlening. De kwaliteit en de samenstelling van onze maaltijden staan op de eerste plaats. Vers aan Tafel houdt daarom de ontwikkelingen in de consumentenmarkt goed in de gaten. Zo zijn al onze maaltijden microbiologisch gecontroleerd en voldoen ze aan één of meerdere richtlijnen voor Goede Voeding van het Voedingscentrum Nederland. Vanaf 2017 is ons nieuwe assortiment beschikbaar. Daarin geven we extra veel aandacht aan  gezonde eetgewoonten.

Samenwerken op maat

Vers aan Tafel biedt maaltijdoplossingen op maat. Wij kunnen alles uit handen nemen of u blijft zelf (een gedeelte van) de maaltijdservice uitvoeren. Aan u de keuze. Welke wijze u ook kiest, in alle gevallen biedt Vers aan Tafel de mogelijkheid om uw eigen identiteit als zorgverlener of welzijnsorganisatie te behouden. U biedt uw cliënten dan maaltijden aan onder uw eigen label!

Een selectie uit onze samenwerkingsmodules:

  • Klantenservice. Wij zijn het contactpersoon voor uw cliënten. Daarnaast verwerken wij de bestellingen tot leveringen en regelen de administratie.
  • Administratie. Wij verwerken de bestellingen, zorgen voor de facturatie en beheren uw klantgegevens. Ook kunnen wij subsidieaanvragen bij gemeenten of overige instanties aanvragen.
  • Bezorging aan huis of op locatie. Wij bezorgen met onze eigen chauffeurs en wagenpark de bestellingen bij uw cliënten thuis of in één van uw locaties waarna uzelf de maaltijden rondbrengt bij de gebruiker.
  • Marketingactiviteiten. Wij ondersteunen het ontwikkelen van een jaarplan en het uitvoeren van activiteiten die de verkoop van maaltijden bevorderen.

Wij zijn overtuigd dat maatwerk succesvol is, en daarom is een combinatie of een selectie van bovenstaande modules mogelijk. Ook voor nieuwe samenwerkingsvormen staan wij open. Zo willen wij met u kijken naar uw bedrijfssituatie en daarvoor oplossingen zoeken én bieden.

Neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.
Bel naar 085-401 64 44 en vraag naar Joost de Man. 

Ons aanbod in uw regio
Benieuwd naar ons aanbod bij u in de buurt? Ontdek het snel!