Samenwerken

Thuiszorg & Welzijn
Als maaltijdservice wil Vers aan Tafel bijdragen om ouderen op een gezonde manier langer zelfstandig thuis te laten wonen. Vers aan Tafel biedt maaltijdoplossingen op maat. Wij kunnen alles uit handen nemen of u blijft zelf (een gedeelte van) de maaltijdservice uitvoeren. Aan u de keuze. Welke wijze u ook kiest, in alle gevallen biedt Vers aan Tafel de mogelijkheid om uw eigen identiteit als zorgverlener of welzijnsorganisatie te behouden. U biedt uw cliënten dan maaltijden aan onder uw eigen label!

Een selectie uit onze samenwerkingsmodules:

  • Klantenservice: Wij zijn de contactpersoon voor uw cliënten. Daarnaast verwerken wij de bestellingen tot leveringen en regelen de administratie.
  • Administratie: Wij verwerken de bestellingen, zorgen voor de facturatie en beheren uw klantgegevens. Ook kunnen wij subsidieaanvragen bij gemeenten of overige instanties aanvragen.
  • Bezorging aan huis of op locatie: Wij bezorgen met onze eigen chauffeurs en wagenpark de bestellingen bij uw cliënten thuis, óf op één van uw locaties waarna uzelf de maaltijden aflevert bij uw cliënten.
  • Marketingactiviteiten: Wij ontwikkelen samen met u een marketing jaarplan en (bege)leiden de uitvoer hiervan. Op die manier kunt u onze jarenlange ervaring benutten om uw verkopen te stimuleren.

Zorginstellingen
Wanneer mensen niet meer thuis kunnen wonen is een goede maaltijd opdienen op een efficiënte manier des te belangrijker. Vers aan Tafel kan u hierin adviseren én ontzorgen, om uiteindelijk het eetmoment van uw cliënten nét wat leuker te maken:

  • Dieetadvies: Een menu op maat is mogelijk met advies van onze eigen voedingsdeskundige. 
  • Apparatuur: Om op een zo efficiënt mogelijk manier een goede maaltijd te kunnen opdienen, speelt de juiste apparatuur een belangrijke rol. Onze adviseurs van het Culinaire Team kunnen u hierin adviseren.
  • Bezorging: Wij bezorgen met onze eigen chauffeurs wekelijks uw maaltijden in de juiste verhoudingen.

Woongroepen
Wij hebben gemerkt dat het voor woongroepen belangrijk is dat er wekelijks in relatief kleine hoeveelheden maaltijden geleverd kunnen worden. Door onze landelijke dekking kunnen wij al kosteloos vanaf 6 maaltijden bij uw woongroep bezorgen. Uiteraard kunnen uw cliënten gebruik maken van onze diëtiste én hebben ze ruim keuze uit maar liefst 150 verschillende maaltijden. Graag organiseren we een proeverij voor uw woongroep!

Bedrijven / Overwerken
Uw werknemers verwachten een zowel gezonde als lekkere maaltijd, keuzevrijheid én gemak. U als werkgever wilt dat uiteraard ook, op een kostenefficiënte manier. Daarin biedt Vers aan Tafel al 15 jaar de oplossing.

  • Gezond: De maaltijden van Vers aan Tafel voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot voedingswaarden en diëtetiek. Met het oog daarop heeft Vers aan Tafel een eigen diëtist in huis. Deze expert in gezonde voeding is ook volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends.
  • Variatie: Uw werknemer heeft de keuze uit ruim 170 verschillende maaltijden met bijvoorbeeld ook een ruim assortiment vegetarische maaltijden. Voor iedere werknemer wat wils!
  • Gemak: Doordat de maaltijden direct na productie zijn ingevroren blijven niet alleen voedingswaarden en smaak behouden, maar kunt u de maaltijden in de vriezer ook voor langere tijd goed houden. Waardoor bij zowel gepland als ongepland overwerken, u werknemers altijd van een welverdiende maaltijd kunnen genieten.


Proeverij
Benieuwd naar wat Vers aan Tafel voor uw organisatie kan betekenen? Wij organiseren graag, vrijblijvend, bij u een proeverij.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
Bel naar 085-401 64 44 en vraag naar Roland Jakobs.

 

 

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!