Seniorenmaaltijden

Bent u op zoek naar seniorenmaaltijden aan huis? Dan zit u goed bij Vers aan Tafel Maaltijdservice. Wij leveren vriesverse maaltijden voor senioren aan huis. Dit biedt vele voordelen. Zo hoeven ze niet meer elke dag zelf te koken en kunnen ze toch genieten van een ambachtelijk bereide maaltijd! De maaltijden die we aan huis bezorgen zijn lekker en voedzaam en worden met aandacht bereid. Door het gebruik van verse ingrediënten garanderen wij ambachtelijke smaken en voedzame maaltijden. We leveren vriesverse maaltijden, die makkelijk in de diepvries bewaard kunnen worden. Interesse in onze maaltijdservice?

 • Meer dan 170 maaltijden
 • Dagverse maaltijden
 • Gratis bezorging aan huis
Al vanaf €6,25

 

Kies uit meer dan 170 vriesverse maaltijden

Bij Vers aan Tafel heeft u de keuze uit meer dan 170 smaakvolle maaltijden van diverse wereldkeukens. Zo kunt u bij ons heerlijke Hollandse maaltijden bestellen, maar u kunt ook genieten van maaltijden uit de Italiaanse of oosterse keuken. Met ons ruime aanbod kunt u eindeloos variëren en is iedere maaltijd een feestje!

Wij bieden enkel vriesverse maaltijden aan. Dit is anders dan een koelverse maaltijd. Vriesvers betekent dat een maaltijd direct na bereiden wordt ingevroren in een professionele diepvries die de maaltijden snel tot een kerntemperatuur van -18°C brengt. Het snel invriezen van de maaltijden zorgt voor het natuurlijke behoud van de smaak, voedingswaarden, geur en kleur van de maaltijden.Hierdoor is het niet nodig om allerlei bewaarmiddelen en onnodige smaak- en kleurstoffen toe te voegen.

Onze maaltijden zijn na levering minimaal twee maanden houdbaar. Ook zijn onze maaltijden gemakkelijk en snel op te warmen in de magnetron of oven. Zo heeft u binnen 15 minuten een gezonde en overheerlijke maaltijd op tafel staan. Het is daarbij wel belangrijk dat u de diepgevroren niet ontdooit voordat u deze opwarmt. Juist als u de maaltijd direct uit de vriezer bereid, geniet u van de beste smaak en kwaliteit.

Ook als u een speciaal dieet volgt kunt u bij ons terecht. We hebben diverse zoutarme en gemalen maaltijden in het assortiment. Ook vegetarische gerechten kunt u bij ons bestellen. Bestel onze seniorenmaaltijden aan huis en geniet van smaakvolle en voedzame gerechten.

Seniorenmaaltijden aan huis

Met onze tafeltje-dek-je maaltijdservice kunt u zorgeloos genieten van lekkere senioren maaltijd aan huis. Zo hoeft u niet de deur uit en niet lang in de keuken te staan om toch een gezonde en lekkere maaltijd te bereiden. Onze maaltijdservice heeft geen periodieke afnameverplichting. Dit houdt in dat u zelf bepaalt wanneer en hoe vaak u bestelt. Bij elke bestelling geldt wel een minimum van 6 seniorenmaaltijden. Uw maaltijden worden op een vaste werkdag bezorgd door ons eigen bezorgteam. U kunt ook diverse maaltijdboxen bestellen waarmee u dagelijks van een voedzame maaltijd kunt genieten. Voor een gereduceerd bedrag kunt u ook een proefbox bestellen om kennis te maken met onze maaltijdservice.

Waarom kiezen voor Vers aan Tafel?

Er zijn tal van redenen waarom u voor onze maaltijdservice kunt kiezen. Hieronder een opsomming van de voordelen.

 • Genieten van gezonde en lekkere maaltijden zonder dat u zelf hoeft te koken
 • Geen periodieke afnameverplichting
 • De maaltijden worden bereid met natuurlijk ingediënten, zonder kunstmatige kleur,- geur- en smaakstoffen. Ook selecteren wij zoveel mogelijk duurzame grondstoffen.
 • Geen lastige instructies, gerechten kunnen makkelijk worden opgewarmd in de magnetron of oven
 • Voor de kleine eter hebben we ook maaltijden van 350 à 400 gram
 • U kunt uw maaltijd bestelling aanvullen met soepen en desserts
 • U heeft de keuze uit populaire keukens als Hollands, Italiaans, oosters of vegetarisch
 • Inclusief een ruim aanbod van dieetmaaltijden, zoals gemalen maaltijden of zoutarme maaltijden
 • Extra voordelige maaltijdboxen mogelijk

Bewaar- en bereidingswijze

Onze maaltijden bewaart u in de vriezer totdat u de maaltijd wilt bereiden. In de vriezer zijn onze maaltijden minimaal twee maanden houdbaar. Het is belangrijk de diepgevroren maaltijd niet te laten ontdooien voordat u deze opwarmt. Direct uit de vriezer kunt u de maaltijd verwarmen in de magnetron of oven. Binnen vijftien minuten kunt u aan tafel en genieten van een ambachtelijke maaltijd.

Bestel een proefbox en probeer onze seniorenmaaltijden

Bent u een nieuwe klant en bent u benieuwd naar de vriesverse bezorging van lekkere maaltijden? Dan stellen we graag onze Proefbox met de zes populairste maaltijden aan u voor. Een bijkomend voordeel is dat onze Proefbox uiterst scherp geprijsd is.

Op zoek naar een maaltijdservice voor uzelf of iemand anders?

Bij Vers aan Tafel bent u aan het juiste adres voor maaltijdbezorging voor ouderen. Met meer dan 170 maaltijden weet u zeker dat er altijd een voedzame en afwisselende maaltijd voor u tussen zit. Naast een zeer uitgebreid assortiment is het bestellen bij Vers aan Tafel ook zeer gemakkelijk. U doet dit eenvoudig via onze website, telefoon of per e-mail. Wij bezorgen wekelijks op een vaste werkdag de bestelde maaltijden gratis bij u thuis. Lees hier alles over hoe onze maaltijdservice werkt en bestel uw maaltijden bij Vers aan Tafel.

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze maaltijdservice voor ouderen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 085 401 64 44 of stuur een bericht via klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur.

Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Vanaf € 32,50 € 49,32

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van € 6,25 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!