Tafeltje Dekje Rotterdam

Lekkere en verantwoorde maaltijdservice in Rotterdam? Bestel bij Vers aan Tafel! Raak geïnspireerd met een wisselend maaltijden menu. Zo geniet u van een heerlijke en smaakvolle maaltijd thuis in Rotterdam.

 

  • Lokale maaltijden uit Rotterdam en omgeving
  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Keuze uit meer dan 150 maaltijden
Ontdek onze proefbox
€29,95 €39,19Maaltijdservice Rotterdam

Bent u op zoek naar lekkere en verantwoorde maaltijden in Rotterdam? Kies dan voor Vers aan Tafel: een maaltijdservice in Rotterdam, waarbij de maaltijden gratis worden bezorgd tot in de vriezer. Kies uit een gevarieerd menu, waarbij bewust is gekozen voor zo veel als mogelijk natuurlijke en duurzame grondstoffen, zonder het toevoegen van kunstmatige smaakversterkers. 

Verantwoorde maaltijden thuisbezorgd in Rotterdam

Al ruim 15 jaar zorgt Vers aan Tafel met haar maaltijdservice in Rotterdam voor lekkere en verantwoorde maaltijden aan huis. Samen met een team van chef-koks stelt meesterkok Pascal Jalhay stelt deze gerechten met zorg samen. De maaltijden worden met aandacht en passie bereidt, net zoals bij u thuis gewoon in een pan. Daarnaast bestaan de gerechten van de maaltijdservice bewust uit verse, natuurlijke en duurzame ingrediënten, zonder kunstmatige smaakversterkers. Ook maken wij zo veel mogelijk gebruik van lokale telers, seizoensproducten en bijvoorbeeld vis uit duurzame vangst. Zo kunt u optimaal genieten van uw maaltijdservice in Rotterdam. Door de maaltijd na bereiding direct in te vriezen blijven de voedingswaarden en de smaak optimaal. Hiermee verzekeren wij u van een verantwoorde en lekkere maaltijd!

Maaltijdservice Rotterdam: gratis bezorgd tot in de vriezer

Omdat persoonlijke aandacht belangrijk is voor ons, werken wij zo veel mogelijk met vaste bezorgers. Hierdoor heeft u altijd een vast gezicht aan de deur, dat is persoonlijk en vertrouwd! De bezorgtijd van uw maaltijden wordt twee werkdagen voor uw bezorgdag doorgegeven via een e-mailbericht. U weet dus precies wanneer de bezorger langskomt met uw maaltijden in Rotterdam. Uw vaste bezorger helpt u daarnaast, wanneer u dat wenst, met het plaatsen van de maaltijden in uw vriezer en neemt eventueel uw vervolgbestelling direct voor u mee.

Bestellen van maaltijden in Rotterdam

U kiest uw maaltijden uit ons assortiment van meer dan 150 gerechten. Hierdoor kunt u iedere dag genieten van een gevarieerde maaltijd! Mocht u zichzelf willen laten verrassen met de vele smaken die Vers aan Tafel biedt, dan heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen uit een van onze maaltijdboxen. Zelfs wanneer uw specifieke eetwensen heeft, zoals zoutarm of gemalen, kunt u bij ons terecht voor heerlijke maaltijden! De maaltijden betaalt u eenvoudig via iDeal of via pin bij de bezorging.

De kant en klare maaltijden worden gratis bezorgd bij u in Rotterdam. Per postcodegebied hebben wij een vaste dag waarop de maaltijden bij u thuisbezorgd worden. Deze vaste bezorgdag is zowel op de website na het invullen van uw postcode, als bij onze klantenservice op te vragen. U wordt vervolgens via de e-mail geïnformeerd over de bezorgtijd van uw kant en klare maaltijden.

Ook wanneer u voor iemand anders, zoals uw ouders, maaltijden besteld is dit bij ons mogelijk. U kunt vanzelfsprekend een ander bezorgadres opgeven, waardoor u eenvoudig uw maaltijden overal in Rotterdam laat bezorgen.

 

Vanaf €29,95 €42,50

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van €4.99 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen

 

Vanaf €29,95 €42,50
Ons aanbod in uw regio
Benieuwd naar ons aanbod bij u in de buurt? Ontdek het snel!