Tafeltje-dek-je Amsterdam

Wilt u dagelijks lekker en gezond kunnen eten of kwalitatieve maaltijden bij de hand hebben indien u een keer geen zin hebt om te koken? Dan heeft u de juiste website gevonden! Bij Vers aan Tafel kunt u de lekkerste maaltijden bestellen uit ons uitgebreide assortiment van meer dan 150 gerechten. Onze maaltijdservice voor Amsterdam bezorgt de maaltijden dan aan huis, op een veilige, coronaproof manier. Zo hoeft u zelf de deur niet meer uit. Kies nu voor onze tafeltje-dek-je service in Amsterdam!

  • Lokale maaltijden uit Noord-Holland
  • Keuze uit meer dan 150 maaltijden
  • Gratis thuisbezorgd
€24,99 €42,45

Maaltijdservice Amsterdam

Wist u dat al onze maaltijden dagvers worden gekookt, met natuurlijke ingrediënten? Direct na het koken worden onze gerechten ingevroren, waardoor de smaak en alle voedingswaarden optimaal worden bewaard. In tegenstelling tot koelverse maaltijden, worden bij onze vriesverse maaltijden ook geen bewaarmiddelen toegevoegd. Als onze ‘tafeltje-dek-je Amsterdam service de lekkerste maaltijden bij u thuis heeft bezorgd, kunt u deze maanden lang in de diepvries bewaren. U kunt de maaltijden daarna in slechts een kwartiertje opwarmen in de magnetron of in 45 minuten in de oven. Lijkt het u wel wat, maaltijden aan huis in Amsterdam? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment heerlijke gerechten!

Ons assortiment maaltijden aan huis in Amsterdam

Bij Vers aan Tafel kunt u kiezen uit meer dan 150 verschillende maaltijden, van heerlijke wereldgerechten zoals chili con carne tot een echt Hollands stamppotje van rode kool met gehaktballetjes in jus. Van soepen tot hoofdgerechten en een dessertbox, ons aanbod maaltijden aan huis biedt u veel keuzes. We bereiden al onze kant en klaar maaltijden met erg veel liefde en met duurzame grondstoffen van lokale telers. De gerechten die onze tafeltje-dek-je Amsterdam-service aan huis bezorgt, zijn dus lekker én gezond! 

Wanneer onze tafeltje-dek-je service bezorgt in Amsterdam

Onze tafeltje-dek-je maaltijdservice Amsterdam levert op een veilige manier in heel Nederland. In Amsterdam leveren we meerdere malen in de week. Bekijk hieronder per postcode de leverdag en de uiterste besteldag. Of doe de postcodecheck om te zien wanneer het eerst volgende bezorgmoment is in uw postcode. Om maaltijden aan huis in Amsterdam te laten bezorgen, kunt u uw bestelling telefonisch of online doorgeven. Mocht u vaker bij ons bestellen, dan kunt u uw bestelling ook via de bestelformulier doorgeven aan de bezorger. Uiteraard houden we ons aan de coronamaatregelen bij de bezorging van maaltijden aan huis in Amsterdam. Onze bezorgers houden onder meer anderhalve meter afstand en desinfecteren hun handen steeds. Lees hier meer over onze maatregelen.

Plaats Postcode Leverdag
Uiterste besteldag
Amsterdam 1054 Vrijdag Woensdag
Amsterdam 1056 Vrijdag Woensdag
Amsterdam 1058 Vrijdag Woensdag
Amsterdam 1062 Vrijdag Woensdag
Amsterdam 1074 Donderdag Dinsdag
Amsterdam 1078 Donderdag Dinsdag
Amsterdam 1080 Dinsdag Vrijdag
Amsterdam 1106 Maandag Donderdag

 

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze tafeltje-dek-je maaltijdservice Amsterdam? Dan kunt u ons contacteren via 085 401 6444 of klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag! Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Vanaf €24,99 €42,45

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van €4.99 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!