Tafeltje-dek-je Amsterdam

Wilt u dagelijks genieten van een lekkere en gezonde maaltijd? Dan is onze tafeltje-dek-je Amsterdam service iets voor u. Onze maaltijdservice biedt gezonde en kwalitatieve maaltijden aan. Zo heeft u altijd een gezonde maaltijd bij de hand als u een keer geen zin heeft om te koken. Onze maaltijdservice Amsterdam bezorgt de maaltijden op een vaste werkdag gratis aan huis. Dit doen we op een veilige, coronaproof manier met een vaste bezorger. Zo hoeft u niet meer de deur uit voor een gezonde en lekker maaltijd. Kies nu voor onze tafeltje-dek-je Amsterdam maaltijdservice.

  • Lokale maaltijden uit Noord-Holland
  • Keuze uit meer dan 170 maaltijden
  • Gratis thuisbezorgd
€32,50 €49,32

Tafeltje-dek-je Amsterdam maaltijdservice

Onze maaltijden zijn vriesvers. Vriesverse maaltijden worden direct na bereiding ingevroren. Door de maaltijden snel in te vriezen zorgen wij voor een natuurlijk behoud van smaak, voedingswaarden, kleur- en geurstoffen. Hierdoor hoeven wij geen onnodige smaak- en kleurstoffen en bewaarmiddelen toe te voegen. Omdat onze maaltijden ingevroren zijn, kunt u deze ook langer bewaren dan koelverse maaltijden. Onze tafeltje-dek-je Amterdam service komt de maaltijden ingevroren bezorgen . Hierdoor kunt u onze maaltijden gemakkelijk meerdere maanden in de diepvries bewaren. Wanneer u trek krijgt, warmt u onze vriesverse maaltijden op. Dit doet u gemakkelijk in de magnetron (ca. 15 min) of in de oven (ca. 45 min). Lijkt onze maaltijdservice voor Amsterdam u wat? Neem dan kijkje in ons assortiment aan heerlijke gerechten.

Een uitgebreid assortiment maaltijden

Onze maaltijdservice Amsterdam biedt een uitgebreid assortiment aan maaltijden aan. Bij Vers aan Tafel kunt u kiezen uit meer dan 170 heerlijke vriesverse maaltijden. U vindt bij ons overheerlijke vegetarische gerechten, maar ook oer-Hollandse en zelfs internationale gerechten. U kunt bij ons terecht voor oer-Hollandse stamppot of een overheerlijke pasta. Wij bereiden onze kant en klaar maaltijden met de meest verse en duurzame grondstoffen. Deze zijn afkomstig van lokale telers. De gerechten die onze tafeltje-dek-je Amsterdam service bezorgd zijn dus gezond en vooral erg lekker!

Wanneer bezorgt onze maaltijdservice in Amsterdam?

Onze maaltijdservice Amsterdam bezorgd op een veilige manier en op een vaste dag in Amsterdam. In Amsterdam bezorgen wij meerdere malen in de week. Afhankelijke van uw postcode bezorgen wij een keer in de week onze maaltijden. Hieronder kunt u per postcode bekijken wanneer onze bezorger langskomt. Ook kunt u uw uiterste dag van bestelling zien. Dit is altijd twee werkdagen voor de vaste bezorgdag.

Om te genieten van onze tafeltje-dek-je Amsterdam maaltijdservice kunt u uw bestelling telefonisch of online doorgeven. Bestelt u vaker bij ons, dan is het ook mogelijk om uw bestelling aan onze vaste bezorger door te geven. 

Bij de bezorging van onze vriesverse maaltijden houden wij uiteraard rekening met de huidige corona maatregelen. Onze bezorgers houden gepaste afstand en desinfecteren regelmatig hun handen. Meer over onze corona maatregelen leest u hier!

Plaats Postcode Leverdag
Uiterste besteldag
Amsterdam 1054 Vrijdag Woensdag
Amsterdam 1056 Vrijdag Woensdag
Amsterdam 1058 Vrijdag Woensdag
Amsterdam 1062 Vrijdag Woensdag
Amsterdam 1074 Donderdag Dinsdag
Amsterdam 1078 Donderdag Dinsdag
Amsterdam 1080 Dinsdag Vrijdag
Amsterdam 1106 Maandag Donderdag

 

Tafeltje-dek-je in de provincie

Vers aan Tafel bezorgt overal in Nederland, dus als u ons aan vrienden en familie in de omgeving wilt aanraden, kan dat zeker! Zo bezorgen we ook in andere plaatsen in Noord-Holland:

Tafeltje-dek-je Amstelveen, Tafeltje-dek-je Beverwijk, Tafeltje-dek-je Castricum, Tafeltje-dek-je Den Helder, Tafeltje-dek-je Haarlem, Tafeltje-dek-je Heemskerk, Tafeltje-dek-je Heerhugowaard, Tafeltje-dek-je Hilversum, Tafeltje-dek-je Hoofddorp, Tafeltje-dek-je Hoorn, Tafeltje-dek-je Huizen, Tafeltje-dek-je Purmerend, Tafeltje-dek-je Velsen, Tafeltje-dek-je Zaandam & Tafeltje-dek-je Alkmaar

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze tafeltje-dek-je maaltijdservice Amsterdam? Dan kunt u ons contacteren via 085 401 6444 of klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag! Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Vanaf € 32,50 € 49,32

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van € 6,25 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!