Tafeltje-dek-je Beverwijk

Wilt u dagelijks lekker en gezond kunnen eten of kwalitatieve maaltijden bij de hand hebben indien u een keer geen zin hebt om te koken? Dan heeft u de juiste website gevonden! Bij Vers aan Tafel kunt u de lekkerste maaltijden bestellen uit ons uitgebreide assortiment van meer dan 150 gerechten. Onze maaltijdservice voor Beverwijk bezorgt de maaltijden dan aan huis, op een veilige, coronaproof manier. Zo hoeft u zelf de deur niet meer uit. Kies nu voor onze tafeltje-dek-je service in Beverwijk!

  • Lokale maaltijden uit Noord-Holland
  • Voor maandag 12:00 besteld, op woensdag in huis!
  • Keuze uit meer dan 170 maaltijden
€ 32,50 € 49,32

Maaltijdservice Beverwijk

Wist u dat al onze maaltijden dagvers worden gekookt, met natuurlijke ingrediënten? Direct na het koken worden onze gerechten ingevroren, waardoor de smaak en alle voedingswaarden optimaal worden bewaard. In tegenstelling tot koelverse maaltijden, worden bij onze vriesverse maaltijden ook geen bewaarmiddelen toegevoegd. Als onze ‘tafeltje-dek-je Beverwijk service de lekkerste maaltijden bij u thuis heeft bezorgd, kunt u deze maanden lang in de diepvries bewaren. U kunt de maaltijden daarna in slechts een kwartiertje opwarmen in de magnetron of in 45 minuten in de oven. Lijkt het u wel wat, maaltijden aan huis in Beverwijk? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment heerlijke gerechten!

Ons assortiment maaltijden aan huis in Beverwijk

Bij Vers aan Tafel kunt u kiezen uit meer dan 170 verschillende maaltijden, van heerlijke wereldgerechten zoals chili con carne tot een echt Hollands stamppotje van rode kool met gehaktballetjes in jus. Van soepen tot hoofdgerechten en een dessertbox, ons aanbod maaltijden aan huis biedt u veel keuzes. We bereiden al onze gerechten met erg veel liefde en met duurzame grondstoffen van lokale telers. De gerechten die onze tafeltje-dek-je Beverwijk-service aan huis bezorgt, zijn dus lekker én gezond! 

Wanneer onze tafeltje-dek-je service bezorgt in Beverwijk

Onze tafeltje-dek-je service levert op een veilige manier in heel Nederland. In Beverwijk leveren we op woensdag. In uw geval betekent dit dat u uw bestelling vóór maandag moet plaatsen. Om maaltijden aan huis in Beverwijk te laten bezorgen, kunt u uw bestelling telefonisch of online doorgeven. Mocht u vaker bij ons bestellen, dan kunt u uw bestelling ook via de bestelfomulier doorgeven aan de bezorger. Uiteraard houden we ons aan de coronamaatregelen bij de bezorging van maaltijden aan huis in Beverwijk. Onze bezorgers houden onder meer anderhalve meter afstand en desinfecteren hun handen steeds. Lees hier meer over onze maatregelen.

Tafeltje-dek-je in de omgeving

Vers aan Tafel bezorgt overal in Nederland, dus als u ons aan vrienden en familie in de omgeving wilt aanraden, kan dat zeker! Zo bezorgen we ook in omliggende plaatsen in Noord-Holland, zoals Beverwijk en Wijk aan Zee. 

Tafeltje-dek-je in de provincie

Vers aan Tafel bezorgt overal in Nederland, dus als u ons aan vrienden en familie in de omgeving wilt aanraden, kan dat zeker! Zo bezorgen we ook in andere plaatsen in Noord-Holland:

Tafeltje-dek-je Amstelveen, Tafeltje-dek-je Castricum, Tafeltje-dek-je Den Helder, Tafeltje-dek-je Haarlem, Tafeltje-dek-je Heemskerk, Tafeltje-dek-je Heerhugowaard, Tafeltje-dek-je Hilversum, Tafeltje-dek-je Hoofddorp, Tafeltje-dek-je Hoorn, Tafeltje-dek-je Huizen, Tafeltje-dek-je Purmerend, Tafeltje-dek-je Velsen, Tafeltje-dek-jeZaandam, Tafeltje-dek-je Amsterdam & Tafeltje-dek-je Alkmaar

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze tafeltje-dek-je service? Dan kunt u ons contacteren via 085 401 6444 of klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag!Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Vanaf € 32,50 € 49,32

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van € 6,25 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!