Tafeltje-dek-je Den Haag

Bent u op zoek naar kwalitatieve maaltijden aan huis in Den Haag? Dan bent u aan het juiste adres bij Vers aan Tafel! Onze tafeltje-dek-je maaltijdservice voor Den Haag bezorgt op een veilige manier de lekkerste, meest gezonde vriesverse maaltijden aan huis. Zo hoeft u zelf niet meer de deur uit en heeft u altijd een ambachtelijk gemaakte maaltijd bij de hand. Bestel nu uw maaltijden, dan kunt u snel smullen van de lekkerste maaltijden.

  • Lokale maaltijden uit Den Haag
  • Voor woensdag 12:00 besteld, op dinsdag in huis!
  • Keuze uit meer dan 170 maaltijden
€ 32,50 € 49,32Maaltijdservice Den Haag

Met onze ‘tafeltje-dek-je Den Haag service’ kunnen wij de lekkerste maaltijden, dagvers gekookt met natuurlijke ingrediënten bij u thuis bezorgen. Alle maaltijden in ons uitgebreide assortiment worden na het koken snel ingevroren, waardoor niet alleen de smaak, maar ook de voedingswaarden optimaal bewaard blijven. U kunt deze maaltijden lang in uw diepvries bewaren en makkelijk opwarmen in de magnetron of de oven.

Ons uitgebreide assortiment maaltijden aan huis

Wist u dat we meer dan 170 verschillende vriesverse maaltijden aanbieden? Of u nu graag Italiaans eet of liever kiest voor een heerlijk Hollands stamppotje, de keuze is aan u. We bieden een uitgebreid assortiment maaltijden aan huis aan, van soepen tot hoofdgerechten en desserts. Al onze gerechten worden met liefde bereid, met duurzame grondstoffen van lokale telers en met zo veel mogelijk seizoensgroenten. Zo weet u dat u altijd gezond en lekker eet. 

Wanneer onze tafeltje-dek-je service bezorgt in Den Haag

Onze maaltijdservice bezorgt op een veilige manier in heel Nederland maaltijden aan huis. In Den Haag leveren we meerdere malen in de week. Afhankelijk van uw postcode bezorgd onze maaltijdservice Den Haag op een vaste dag. Bekijk hieronder per postcode de leverdag en de uiterste besteldag.Of doe de postcodecheck om te zien wanneer het eerst volgende bezorgmoment is in uw postcode. Als u een tafeltje-dek-je maaltijd wilt bestellen, dan kunt u uw bestelling via deze website doorgeven, maar u kunt ons ook bellen en telefonisch uw bestelling doorgeven. Als u vaker bij ons bestelt, kunt u ook uw bestelling doorgeven aan de bezorger als uw maaltijden worden bezorgd. Bij de levering van onze maaltijden houden we rekening met het coronavirus en houden we afstand, lees er hier meer over.

Plaats Postcodereeks Leverdag Uiterste besteldag
Den Haag 2491 -2493 Dinsdag Vrijdag
Den Haag 2495 -2498 Dinsdag Vrijdag
Den Haag 2561 - 2562 Vrijdag Woensdag
Den Haag 2563 - 2566 Vrijdag Woensdag
Den Haag 2571 - 2574 Vrijdag Woensdag
Den Haag 2581 - 2587 Vrijdag Woensdag
Den Haag 2591 - 2597 Vrijdag Woensdag
Den Haag 2511 - 2518 Woensdag Maandag
Den Haag 2521 - 2526 Woensdag Maandag
Den Haag 2531 - 2533 Woensdag Maandag
Den Haag 2541 - 2548 Woensdag Maandag
Den Haag 2551 - 2555 Woensdag Maandag

 

Tafeltje-dek-je in de provincie

Vers aan Tafel bezorgt overal in Nederland, dus als u ons aan vrienden en familie in de omgeving wilt aanraden, kan dat zeker! Zo bezorgen we ook in omliggende plaatsen in Zuid-Holland.

Tafeltje-dek-je Alphen aan den Rijn Tafeltje-dek-je Barendrecht Tafeltje-dek-je Capelle aan den IJssel Tafeltje-dek-je Delft Tafeltje-dek-je Dordrecht Tafeltje-dek-je Gouda Tafeltje-dek-je Katwijk Tafeltje-dek-je Leiden Tafeltje-dek-je Ridderkerk Tafeltje-dek-je Rijswijk Tafeltje-dek-je Schiedam Tafeltje-dek-je Spijkenisse Tafeltje-dek-je Vlaardingen Tafeltje-dek-je Voorburg Tafeltje-dek-je Zoetermeer Tafeltje-dek-je Zwijndrecht Tafeltje-dek-je Rotterdam

 

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze tafeltje-dek-je maaltijdservice Den Haag? Neem dan contact met ons op via 085 401 6444 of klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag! 

Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Over Vers aan Tafel

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel uw eerste maaltijdbox voor een scherpe prijs van €4.99 per maaltijd. Wij bezorgen de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst. De box bestaat uit zes maaltijden.

Kwaliteit, ambacht en duurzaamheid staan centraal bij de ontwikkeling van onze recepturen. Wij kiezen voor natuurlijke ingrediënten en duurzame grondstoffen zoals van lokale telers, zo veel mogelijk seizoensgroenten en bijvoorbeeld vis uit duurzame vangst. We willen het hoogst haalbare qua smaak. Onze maaltijden worden op een ambachtelijke wijze dagvers gekookt en komen vers uit onze pan. Door de maaltijden snel in te vriezen blijven onze maaltijden vers en blijven smaak en voedingswaarden optimaal bewaard. En dat proeft u, aandacht geeft smaak!

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!