Tafeltje-dek-je Gelderland

Wilt u dagelijks genieten van een lekkere en gezonde maaltijd? Dan is onze maaltijdservice Drenthe iets voor u. Onze maaltijdservice biedt gezonde en lekkere maaltijden aan. Zo heeft u altijd een gezonde maaltijd bij de hand als u een keer geen zin heeft om te koken. Onze maaltijdservice in Drenthe bezorgt de maaltijden op een vaste werkdag gratis aan huis. Kies nu voor onze tafeltje-dek-je maaltijdservice.

  • Lokale maaltijden uit Gelderland
  • Keuze uit meer dan 170 maaltijden
  • Gratis thuisbezorgd
€ 32,50 € 49,32Tafeltje-dek-je Gelderland maaltijdservice

Elke dag maken onze chef-koks heerlijke en ambachtelijke vriesverse maaltijden klaar. Vriesvers betekent dat een maaltijd direct na bereiden wordt ingevroren in een professionele diepvries die de maaltijden snel tot een kerntemperatuur van -18°C brengt. Het snel invriezen van de maaltijden zorgt voor het natuurlijke behoud van de smaak, voedingswaarden, geur en kleur van de maaltijden.Hierdoor is het niet nodig om allerlei bewaarmiddelen en onnodige smaak- en kleurstoffen toe te voegen.

Onze maaltijden zijn na levering minimaal twee maanden houdbaar. Ook zijn onze maaltijden gemakkelijk en snel op te warmen in de magnetron of oven. Zo heeft u binnen 15 minuten een gezonde en overheerlijke maaltijd op tafel staan. Het is daarbij wel belangrijk dat u de diepgevroren niet ontdooit voordat u deze opwarmt. Juist als u de maaltijd direct uit de vriezer bereid, geniet u van de beste smaak en kwaliteit.

Onze tafeltje-dek-je Gelderland service komt de maaltijden ingevroren bezorgen. Hierdoor kunt u onze maaltijden gemakkelijk meerdere maanden in de diepvries bewaren. Wanneer u trek krijgt, warmt u onze vriesverse maaltijden op. Dit doet u gemakkelijk in de magnetron (ca. 15 min) of in de oven (ca. 45 min). Lijkt onze maaltijdservice in Gelderland u wat? Neem dan een kijkje in ons assortiment aan heerlijke gerechten.

Een uitgebreid assortiment maaltijden

Onze maaltijdservice in Gelderland biedt een uitgebreid assortiment maaltijden aan. Bij Vers aan Tafel kunt u kiezen uit meer dan 170 heerlijke vriesverse maaltijden. U vindt bij ons overheerlijke vegetarische gerechten, maar ook oer-Hollandse en zelfs internationale gerechten. U kunt bij ons terecht voor oer-Hollandse stamppot of een overheerlijke pasta. Wij bereiden onze kant en klaar maaltijden met de meest verse ingrediënten en duurzame grondstoffen. Deze zijn zoveel als mogelijk afkomstig van lokale telers. De gerechten die onze maaltijdservice in Gelderland bezorgd zijn dus gezond en vooral erg lekker!

Wanneer bezorgt onze maaltijdservice in Gelderland?

Onze maaltijdservice in Gelderland bezorgd op een vaste werkdag bij u thuis. In Gelderland bezorgen wij meerdere malen in de week. Wat uw vaste leverdag is hangt af van uw postcode. Benieuwd naar wat uw vaste leverdag is? Doe dan de postcodecheck. 

Om te genieten van onze tafeltje-dek-je Gelderland maaltijdservice kunt u uw bestelling telefonisch of online doorgeven. Bestelt u vaker bij ons, dan is het ook mogelijk om uw bestelling aan onze vaste bezorger door te geven. 

Maaltijdservice in de omgeving van Gelderland

Wij bezorgen door heel Nederland, op de Waddeneilanden na. Naast Gelderland kunt u dus ook in Zeeland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Overijssel, Drenthe, Flevoland, Noord-Brabant, Limburg, Friesland en Groningen.

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze tafeltje-dek-je maaltijdservice? Dan kunt u ons bereiken via 085 401 6444 of klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag! 

Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Vanaf € 32,50 € 49,32

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van € 6,25 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!