Tafeltje dekje Groningen

Wilt u dagelijks lekker en gevarieerd kunnen eten of kwalitatieve maaltijden bij de hand hebben indien u een keer geen zin hebt om te koken? Dan heeft u de juiste website gevonden! Bij Vers aan Tafel kunt u de lekkerste maaltijden bestellen,wij hebben een uitgebreid assortiment van meer dan 150 gerechten. Onze maaltijdservice Groningen bezorgt de maaltijden gratis aan huis, op een veilige, coronaproof manier. Zo hoeft u zelf de deur niet meer uit. Kies nu voor onze tafeltje-dek-je service in Groningen!

  • Lokale maaltijden uit Groningen
  • Keuze uit meer dan 170 maaltijden
  • Gratis thuisbezorgd
€ 32,50 € 49,32


Maaltijdservice Groningen 

Wist u dat al onze maaltijden dagvers worden gekookt, met natuurlijke ingrediënten? Direct na het koken worden onze gerechten ingevroren, waardoor de smaak en alle voedingswaarden optimaal worden bewaard. In tegenstelling tot koelverse maaltijden, worden bij onze vriesverse maaltijden ook geen bewaarmiddelen toegevoegd. Als onze ‘tafeltje-dek-je Groningen service de lekkerste maaltijden bij u thuis heeft bezorgd, kunt u deze maanden lang in de diepvries bewaren. U kunt de maaltijden daarna in slechts een kwartiertje opwarmen in de magnetron of in 45 minuten in de oven. Lijkt het u wel wat, maaltijden aan huis in Groningen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment heerlijke gerechten!

Ons assortiment maaltijden aan huis in Groningen

Bij Vers aan Tafel kunt u kiezen uit meer dan 170 verschillende maaltijden, van heerlijke wereldgerechten zoals chili con carne tot een echt Hollands stamppotje van rode kool met gehaktballetjes in jus. Van soepen tot hoofdgerechten en een dessertbox, met ons aanbod kunt u elke dag genieten van een lekkere maaltijd. We bereiden al onze kant en klaar maaltijden met aandacht en ambachten zoveel mogelijk met duurzame grondstoffen van lokale telers. De gerechten die onze tafeltje-dek-je Groningen-service aan huis bezorgt, zijn dus lekker én gezond! 

Wanneer onze tafeltje-dek-je service bezorgt in Groningen

Onze tafeltje-dek-je maaltijdservice Groningen levert op een veilige manier in heel Nederland. In Groningen leveren we op een vaste werkdag in de week. Bekijk hieronder per postcode de vaste leverdag en de uiterste besteldag. Of doe de postcodecheck om te zien wanneer het eerstvolgende bezorgmoment is in uw postcode. Om maaltijden aan huis in Groningen te laten bezorgen, kunt u uw bestelling telefonisch of online doorgeven. Mocht u vaker bij ons bestellen, dan kunt u uw bestelling ook via de bestelformulier doorgeven aan de bezorger. Uiteraard houden we ons aan de corona maatregelen bij de bezorging van maaltijden aan huis in Groningen. Onze bezorgers houden onder meer anderhalve meter afstand en desinfecteren regelmatig hun handen. Lees hier meer over onze maatregelen. 

Tafeltje-dek-je in de omgeving

Wist u dat we in heel Nederland leveren? We leveren dus niet alleen in Groningen, maar ook in omliggende plaatsen zoals Veendam en Delfzijl. Uw vrienden en familie kunnen dus ook gratis maaltijden aan huis laten bezorgen in hun stad of gemeente. 

Tafeltje-dek-je in de provincie

Vers aan Tafel bezorgt overal in Nederland, dus als u ons aan vrienden en familie in de omgeving wilt aanraden, kan dat zeker! Zo bezorgen we ook in andere plaatsen in Groningen:

Tafeltje-dek-je Veendam & Tafeltje-dek-je Delfzijl

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze tafeltje-dek-je service? Neem dan contact met ons op via 085 401 6444 of klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag! 

Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Vanaf € 32,50 € 49,32

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van € 6,25 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!