Tafeltje-dek-je Hilversum

Wilt u graag lekkere, kwalitatieve en gezonde maaltijden aan huis geleverd krijgen? Dan bent u bij Vers aan Tafel aan het juiste adres! Onze tafeltje-dek-je service in Hilversum bezorgt de lekkerste maaltijden makkelijk tot aan uw deur - en uiteraard op een veilige, coronaproof manier. Op onze website kunt u uw keuze maken uit meer dan 150 smakelijke gerechten, van soepen tot hoofdgerechten en desserts. Voor welke heerlijke gerechten kiest u?

  • Lokale maaltijden uit Noord-Holland
  • Voor dinsdag 12:00 besteld, op donderdag in huis!
  • Keuze uit meer dan 170 maaltijden
€ 32,50 € 49,32

Maaltijdservice Hilversum

Bij Vers aan Tafel hechten we ontzettend veel waarde aan aandacht en kwaliteit. Daarom worden al onze maaltijden dagvers gekookt, met natuurlijke ingrediënten. Hierbij gebruiken we geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Na het koken van de maaltijden worden ze meteen ingevroren, waardoor de smaak, kleur en voedingswaarden optimaal worden bewaard. 

Onze tafeltje-dek-je Hilversum service levert de maaltijden ingevroren, waardoor u deze nog maanden makkelijk in de diepvries kunt bewaren. En als u honger heeft, kunt u de maaltijd binnen een kwartiertje klaarmaken in de magnetron of in 45 minuten in de oven. Wilt u ook maaltijden aan huis in Hilversum? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment heerlijke gerechten!

Ons assortiment maaltijden aan huis in Hilversum

Vers aan Tafel biedt een uitgebreid assortiment aan van meer dan 170 verschillende gerechten. Er is voor elk wat wils: u kunt de Hollandse klassiekers als een stamppot met braadworst en jus bestellen, maar u kunt ook uw diepvries vullen met de lekkerste Italiaanse pasta’s of andere wereldgerechten. De keuze is aan u! De gerechten die onze tafeltje-dek-je Hilversum-service levert worden bereid op een authentieke wijze met duurzame grondstoffen van lokale telers en dat smaakt u! 

Wanneer onze tafeltje-dek-je service bezorgt in Hilversum

Onze tafeltje-dek-je service levert op een veilige manier in heel Nederland. In Hilversum leveren we op donderdag. In uw geval betekent dit dat u uw bestelling vóór dinsdag moet plaatsen. U kunt uw maaltijden aan huis in Hilversum makkelijk online bestellen, maar u kunt ons uiteraard ook bellen om uw bestelling te plaatsen. Als u vaker van onze tafeltje-dek-je Hilversum service gebruikmaakt, kunt u uw bestelling ook via de bestelformulier doorgeven aan uw bezorger. Natuurlijk houden we rekening met het coronavirus als we maaltijden aan huis in Hilversum bezorgen. Zo houden onze bezorgers altijd minimaal anderhalve meter afstand en desinfecteren zij hun handen na ieder contact. Hier kunt u meer lezen over onze maatregelen.

Tafeltje-dek-je in de provincie

Vers aan Tafel bezorgt overal in Nederland, dus als u ons aan vrienden en familie in de omgeving wilt aanraden, kan dat zeker! Zo bezorgen we ook in andere plaatsen in Noord-Holland:

Tafeltje-dek-je Amstelveen, Tafeltje-dek-je Beverwijk, Tafeltje-dek-je Castricum, Tafeltje-dek-je Den Helder, Tafeltje-dek-je Haarlem, Tafeltje-dek-je Heemskerk, Tafeltje-dek-je Heerhugowaard, Tafeltje-dek-je Hoofddorp, Tafeltje-dek-je Hoorn, Tafeltje-dek-je Huizen, Tafeltje-dek-je Purmerend, Tafeltje-dek-je Velsen, Tafeltje-dek-je Zaandam, Tafeltje-dek-je Amsterdam & Tafeltje-dek-je Alkmaar

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze tafeltje-dek-je service? Dan kunt u ons contacteren via 085 401 6444 of klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag! 


Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Vanaf € 32,50 € 49,32

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van € 6,25 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!