Tafeltje-dek-je Nijmegen

Tafeltje-dek-je Nijmegen

Wilt u graag lekkere, kwalitatieve en gezonde maaltijden aan huis geleverd krijgen? Dan bent u bij Vers aan Tafel aan het juiste adres! Onze tafeltje-dek-je service in Nijmegen bezorgt de lekkerste maaltijden makkelijk tot aan uw deur - en uiteraard op een veilige, coronaproof manier. Op onze website kunt u uw keuze maken uit meer dan 150 smakelijke gerechten, van soepen tot hoofdgerechten en desserts. Voor welke heerlijke gerechten kiest u?

  • Lokale maaltijden uit Gelderland
  • Voor woensdag 12:00 besteld, op vrijdag in huis!
  • Keuze uit meer dan 160 maaltijden
€ 29,99 € 48,29

Maaltijdservice Nijmegen

Bij Vers aan Tafel hechten we ontzettend veel waarde aan aandacht en kwaliteit. Daarom worden al onze maaltijden dagvers gekookt, met natuurlijke ingrediënten. Hierbij gebruiken we geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Na het koken van de maaltijden worden ze meteen ingevroren, waardoor de smaak, kleur en voedingswaarden optimaal worden bewaard. 

Onze tafeltje-dek-je Nijmegen service levert de maaltijden ingevroren, waardoor u deze nog maanden makkelijk in de diepvries kunt bewaren. En als u honger heeft, kunt u de maaltijd binnen een kwartiertje klaarmaken in de magnetron of in 45 minuten in de oven. Wilt u ook maaltijden aan huis in Nijmegen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment heerlijke gerechten!

Ons assortiment maaltijden aan huis in Nijmegen

Vers aan Tafel biedt een uitgebreid assortiment aan van meer dan 160 verschillende gerechten. Er is voor elk wat wils: u kunt de Hollandse klassiekers als een stamppot met braadworst en jus bestellen, maar u kunt ook uw diepvries vullen met de lekkerste Italiaanse pasta’s of andere wereldgerechten. De keuze is aan u! De gerechten die onze tafeltje-dek-je Nijmegen-service levert worden bereid op een authentieke wijze met duurzame grondstoffen van lokale telers en dat smaakt u! 

Wanneer onze tafeltje-dek-je service bezorgt in Nijmegen

Onze tafeltje-dek-je service levert op een veilige manier in heel Nederland. In Nijmegen leveren we op vrijdag. In uw geval betekent dit dat u uw bestelling vóór woensdag moet plaatsen. U kunt uw maaltijden aan huis in Nijmegen makkelijk online bestellen, maar u kunt ons uiteraard ook bellen om uw bestelling te plaatsen. Als u vaker van onze tafeltje-dek-je Nijmegen service gebruikmaakt, kunt u uw bestelling ook via de bestelformulier doorgeven aan uw bezorger. Natuurlijk houden we rekening met het coronavirus als we maaltijden aan huis in Nijmegen bezorgen. Zo houden onze bezorgers altijd minimaal anderhalve meter afstand en desinfecteren zij hun handen na ieder contact. Hier kunt u meer lezen over onze maatregelen.

Tafeltje-dek-je in de omgeving

Wist u dat we overal in Nederland maaltijden bezorgen? In de provincie Gelderland bezorgen we onder meer ook in Lent. Uw vrienden en familie kunnen dus ook maaltijden aan huis laten bezorgen in hun stad of gemeente.

Tafeltje-dek-je in de provincie

Vers aan Tafel bezorgt overal in Nederland, dus als u ons aan vrienden en familie in de omgeving wilt aanraden, kan dat zeker! Zo bezorgen we ook in andere plaatsen in Gelderland:

Tafeltje-dek-je Apeldoorn, Tafeltje-dek-je Arnhem, Tafeltje-dek-je Doetinchem, Tafeltje-dek-je Ede, Tafeltje-dek-je Harderwijk, Tafeltje-dek-je Nijkerk, Tafeltje-dek-je Tiel, Tafeltje-dek-je Wageningen & Tafeltje-dek-je Zutphen

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze tafeltje-dek-je service? Dan kunt u ons contacteren via 085 401 6444 of klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag!


Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Vanaf € 29,99 € 48,29

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van € 5,99 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!