Tafeltje-Dek-je Rotterdam

Bent u op zoek naar kwalitatieve maaltijden aan huis in Rotterdam? Dan bent u aan het juiste adres bij Vers aan Tafel! Onze tafeltje-dek-je maaltijdservice voor Rotterdam bezorgt op een veilige manier de lekkerste, meest gezonde vriesverse maaltijden aan huis. Zo hoeft u zelf niet meer de deur uit en heeft u altijd een ambachtelijk gemaakte maaltijd bij de hand. Bestel nu uw maaltijden, dan kunt u snel smullen van de lekkerste maaltijden.

 

  • Lokale maaltijden uit Rotterdam en omgeving
  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Meer dan 170 maaltijden
€ 32,50 € 49,32Maaltijdservice Rotterdam

Bij Vers aan Tafel hechten we ontzettend veel waarde aan aandacht en kwaliteit. Daarom worden al onze maaltijden dagvers gekookt, met natuurlijke ingrediënten. Hierbij gebruiken we geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Na het koken van de maaltijden worden ze meteen ingevroren, waardoor de smaak, kleur en voedingswaarden optimaal worden bewaard. 

Onze tafeltje-dek-je Rotterdam service levert de maaltijden ingevroren, waardoor u deze nog maanden makkelijk in de diepvries kunt bewaren. En als u honger heeft, kunt u de maaltijd binnen een kwartiertje klaarmaken in de magnetron of in 45 minuten in de oven. Wilt u ook maaltijden aan huis in Rotterdam? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment heerlijke gerechten!

Ons assortiment maaltijden aan huis in Rotterdam

Vers aan Tafel biedt een uitgebreid assortiment aan van meer dan 170 verschillende gerechten. Er is voor elk wat wils: u kunt de Hollandse klassiekers als een stamppot met braadworst en jus bestellen, maar u kunt ook uw diepvries vullen met de lekkerste Italiaanse pasta’s of andere wereldgerechten. De keuze is aan u! De gerechten die onze tafeltje-dek-je Rotterdam-service levert worden bereid op een authentieke wijze met duurzame grondstoffen van lokale telers en dat smaakt u! 

Wanneer onze tafeltje-dek-je service bezorgt in Rotterdam

Onze tafeltje-dek-je service levert op een veilige manier in heel Nederland. In Rotterdam leveren we meerdere malen in de week. Bekijk hieronder per postcode de leverdag en de uiterste besteldag. Of doe de postcodecheck om te zien wanneer het eerst volgende bezorgmoment is in uw postcode. U kunt uw maaltijden aan huis in Rotterdam makkelijk online bestellen, maar u kunt ons uiteraard ook bellen om uw bestelling te plaatsen. Als u vaker van onze tafeltje-dek-je Rotterdam service gebruikmaakt, kunt u uw bestelling ook via de bestelformulier doorgeven aan uw bezorger. Natuurlijk houden we rekening met het coronavirus als we maaltijden aan huis in Rotterdam bezorgen. Zo houden onze bezorgers altijd minimaal anderhalve meter afstand en desinfecteren zij hun handen na ieder contact. Hier kunt u meer lezen over onze maatregelen.

Plaats Postcode Leverdag
Uiterste besteldag
Rotterdam 3011 - 3016 Dinsdag Vrijdag
Rotterdam  3021 - 3029 Dinsdag Vrijdag
Rotterdam 3031 - 3039 Dinsdag Vrijdag
Rotterdam 3041 - 3047 Dinsdag Vrijdag
Rotterdam 3061 - 3067 Dinsdag Vrijdag
Rotterdam 3051 -3056 Donderdag Dinsdag
Rotterdam 3059 - 3058 Donderdag Dinsdag
Rotterdam  3071 - 3079 Donderdag Dinsdag
Rotterdam 3081 - 3089 Donderdag Dinsdag

Tafeltje-dek-je in de omgeving

Wist u dat we overal in Nederland maaltijden bezorgen? In de provincie Zuid-Holland bezorgen we onder meer ook in Hoek van Holland, Hoogvliet Rotterdam, Vondelingenplaat Rotterdam, Pernis Rotterdam, Botlek Rotterdam, Europoort Rotterdam en Maasvlakte Rotterdam. Uw vrienden en familie kunnen dus ook maaltijden aan huis laten bezorgen in hun stad of gemeente. 

Tafeltje-dek-je in de provincie

Vers aan Tafel bezorgt overal in Nederland, dus als u ons aan vrienden en familie in de omgeving wilt aanraden, kan dat zeker! Zo bezorgen we ook in andere plaatsen in Zuid-Holland:

Tafeltje-dek-je Den Haag, Tafeltje-dek-je Alphen aan den Rijn, Tafeltje-dek-je Barendrecht, Tafeltje-dek-je Capelle aan den IJssel, Tafeltje-dek-je Delft, Tafeltje-dek-je Dordrecht, Tafeltje-dek-je Gouda, Tafeltje-dek-je Katwijk, Tafeltje-dek-je Leiden, Tafeltje-dek-je Ridderkerk, Tafeltje-dek-je Rijswijk, Tafeltje-dek-je Schiedam, Tafeltje-dek-je Spijkenisse, Tafeltje-dek-je Vlaardingen, Tafeltje-dek-je Voorburg, Tafeltje-dek-je Zoetermeer & Tafeltje-dek-je Zwijndrecht.

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze tafeltje-dek-je service? Dan kunt u ons contacteren via 085 401 6444 of klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag! 

 

Vanaf € 32,50 € 49,32

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van € 6,25 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen

 

Vanaf €29,95 €42,50
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!