Tafeltje-dek-je Tilburg

Wilt u dagelijks lekker en gezond kunnen eten of kwalitatieve maaltijden bij de hand hebben indien u een keer geen zin hebt om te koken? Dan heeft u de juiste website gevonden! Bij Vers aan Tafel kunt u de lekkerste maaltijden bestellen uit ons uitgebreide assortiment van meer dan 160 gerechten. Onze maaltijdservice voor Tilburg bezorgt de maaltijden dan aan huis, op een veilige, coronaproof manier. Zo hoeft u zelf de deur niet meer uit. Kies nu voor onze tafeltje-dek-je service in Tilburg!

  • Lokale maaltijden uit Noord-Brabant
  • Vriesvers en gratis thuisbezorgd
  • Voor donderdag 12:00 besteld, op maandag in huis!
€ 32,50 € 49,32Maaltijdservice Tilburg

Wist u dat al onze maaltijden dagvers worden gekookt, met natuurlijke ingrediënten? Direct na het koken worden onze gerechten ingevroren, waardoor de smaak en alle voedingswaarden optimaal worden bewaard. In tegenstelling tot koelverse maaltijden, worden bij onze vriesverse maaltijden ook geen bewaarmiddelen toegevoegd. Als onze ‘tafeltje-dek-je Tilburg service de lekkerste maaltijden bij u thuis heeft bezorgd, kunt u deze maanden lang in de diepvries bewaren. U kunt de maaltijden daarna in slechts een kwartiertje opwarmen in de magnetron of in 45 minuten in de oven. Lijkt het u wel wat, maaltijden aan huis in Tilburg? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment heerlijke gerechten!

Ons assortiment maaltijden aan huis in Tilburg

Bij Vers aan Tafel kunt u kiezen uit meer dan 170 verschillende maaltijden, van heerlijke wereldgerechten zoals chili con carne tot een echt Hollands stamppotje van rode kool met gehaktballetjes in jus. Van soepen tot hoofdgerechten en een dessertbox, ons aanbod maaltijden aan huis biedt u veel keuzes. We bereiden al onze gerechten met erg veel liefde en met duurzame grondstoffen van lokale telers. De gerechten die onze tafeltje-dek-je Tilburg-service aan huis bezorgt, zijn dus lekker én gezond! 

Wanneer onze tafeltje-dek-je service bezorgt in Tilburg

Onze tafeltje-dek-je service levert op een veilige manier in heel Nederland. In Tilburg leveren we op maandag. In uw geval betekent dit dat u uw bestelling vóór donderdag moet plaatsen. Om maaltijden aan huis in Tilburg te laten bezorgen, kunt u uw bestelling telefonisch of online doorgeven. Mocht u vaker bij ons bestellen, dan kunt u uw bestelling ook via de bestelformulier doorgeven aan de bezorger. 

Tafeltje-dek-je in de omgeving

Vers aan Tafel bezorgt overal in Nederland, dus als u ons aan vrienden en familie in de omgeving wilt aanraden, kan dat zeker! Zo bezorgen we ook in omliggende plaatsen zoals Tafeltje-dekje Berkel-Enschot en Tafeltje-dekje Udenhout

Tafeltje-dek-je in de provincie

Vers aan Tafel bezorgt overal in Nederland, dus als u ons aan vrienden en familie in de omgeving wilt aanraden, kan dat zeker! Zo bezorgen we ook in andere plaatsen in Noord-Brabant:

Tafeltje-dekje Bergen op Zoom, Tafeltje-dekje Breda, Tafeltje-dekje Den bosch, Tafeltje-dekje Eindhoven, Tafeltje-dekje Helmond, Tafeltje-dekje Oosterhout, Tafeltje-dekje Oss, Tafeltje-dekje RoosendaalTafeltje-dekje Veldhoven & Tafeltje-dekje Waalwijk

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze tafeltje-dek-je service? Dan kunt u ons contacteren via 085 401 6444 of klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag!

Geen smaakversterkers
Ik geniet elke dag van jullie heerlijke maaltijden - Mevrouw Bosman – Jansen Dordrecht
Meer dan 150 maaltijden
Ambachtelijke smaak

 

Vanaf €32,50 € 49,32

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van € 6,25 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!