Tafeltje-dek-je Veendam

Tafeltje dekje Veendam

Wilt u dagelijks lekker en gezond kunnen eten of kwalitatieve maaltijden bij de hand hebben indien u een keer geen zin hebt om te koken? Dan heeft u de juiste website gevonden! Bij Vers aan Tafel kunt u de lekkerste maaltijden bestellen uit ons uitgebreide assortiment van meer dan 150 gerechten. Onze maaltijdservice voor Veendam bezorgt de maaltijden dan gratis aan huis, op een veilige, coronaproof manier. Zo hoeft u zelf de deur niet meer uit. Kies nu voor onze tafeltje-dek-je service in Veendam!

  • Lokale maaltijden uit Groningen
  • Keuze uit meer dan 160 maaltijden
  • Voor dinsdag 12:00 besteld, op donderdag in huis!
€ 29,99 € 48,29Maaltijdservice Veendam

Al onze maaltijden worden dagvers met natuurlijke ingrediënten bereidt. Direct na het koken worden gerechten ingevroren. Zo worden de de smaak en alle voedingswaarden optimaal bewaard. In tegenstelling tot koelverse maaltijden, worden bij onze vriesverse maaltijden ook geen geur- en kleurmiddelen en bewaarmiddelen toegevoegd. 

Als onze ‘tafeltje-dek-je Veendam service de lekkerste vriesverse maaltijden bij u thuis heeft bezorgd, kunt u deze maanden lang in de diepvries bewaren. De maaltijden kunt u snel in een magnetron (ca. 15 min) of oven (ca. 45 min) opwarmen. Maaltijd aan huis in Veendam, lijkt u dat wat?  Bekijk dan ons assortiment! 

Ons assortiment maaltijden aan huis in Veendam

Bij Vers aan Tafel kunt u kiezen uit meer dan 160 verschillende maaltijden, van heerlijke wereldgerechten zoals chili con carne tot een echt Hollands stamppotje van rode kool met gehaktballetjes in jus. Van soepen tot hoofdgerechten en een dessertbox, met ons aanbod maaltijden aan huis kunt u elke dag genieten van een lekkere en gezonde maaltijd. We bereiden al onze gerechten met erg veel liefde en met duurzame grondstoffen van lokale telers. De gerechten die onze tafeltje-dek-je Veendam-service aan huis bezorgt, zijn dus lekker én gezond! 

Wanneer onze tafeltje-dek-je service bezorgt in Veendam

Onze tafeltje-dek-je service levert op een veilige manier in heel Nederland. In Veendam leveren we op donderdag. In uw geval betekent dit dat u uw bestelling vóór dinsdag 12.00u moet plaatsen. Om maaltijden aan huis in Veendam te laten bezorgen, kunt u uw bestelling telefonisch of online doorgeven. Mocht u vaker bij ons bestellen, dan kunt u uw bestelling ook via de bestelformulier doorgeven aan de bezorger. Uiteraard houden we ons aan de corona maatregelen bij de bezorging van maaltijden aan huis in Veendam. Onze bezorgers houden onder meer anderhalve meter afstand en desinfecteren regelmatig hun handen . Lees hier meer over onze maatregelen.

Tafeltje-dek-je in de omgeving

Wist u dat we in heel Nederland leveren? We leveren dus niet alleen in Veendam, maar ook in omliggende plaatsen zoals Groningen en Delfzijl.

Tafeltje-dek-je in de provincie

Vers aan Tafel bezorgt overal in Nederland, dus als u ons aan vrienden en familie in de omgeving wilt aanraden, kan dat zeker! Zo bezorgen we ook in andere plaatsen in Groningen:

Tafeltje-dek-je Groningen & Tafeltje-dek-je Delfzijl

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze tafeltje-dek-je service? Neem dan contact met ons op via 085 401 6444 of klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag! 

Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Vanaf € 29,99 € 48,29

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van € 5,99 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!