Tafeltje-dek-je Venray

Tafeltje-dek-je Venray

Onze Tafeltje-dek-je Venray maaltijdservice bezorgt op een veilige manier de lekkerste maaltijden aan huis. Bent u dus op zoek naar hoogwaardige en gezonde maaltijden voor aan huis? Dan is onze tafeltje-dek-je service echt iets voor u. Wij bezorgen op een vaste dag onze maaltijden aan huis. Zo heeft u altijd een ambachtelijke maaltijd bij de hand en hoeft u niet meer de deur uit. Onze maaltijden kunnen gemakkelijk worden opgewarmd, dan kunt u snel genieten van onze gezonde en vooral lekkere maaltijden.

  • Lokale maaltijden uit Limburg
  • Voor dinsdag 12:00 besteld, op donderdag in huis!
  • Keuze uit meer dan 160 maaltijden
€ 29,99 € 48,29

Maaltijdservice Venray

Vers aan Tafel hechten wij veel waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en aandacht. Onze maaltijden worden daarom elke dag vers voor u bereidt, met enkel natuurlijke ingrediënten. WIj selecteren zoveel mogelijk ingrediënten van lokale telers. Onze maaltijden worden direct na bereiding ingevroren. Zo zorgen wij voor een natuurlijk behoud van geur- en kleurstoffen, voedingswaarden en smaak. Zodoende hoeven wij geen onnodige kleur- en smaakstoffen en bewaarmiddelen toe te voegen. Wij leveren onze vriesverse maaltijden bevroren.

Een ander voordeel van vriesverse maaltijden is dat u deze lang kunt bewaren. Wanneer u zin krijgt in een heerlijk maaltijd kunt u deze gemakkelijk opwarmen. Dit doet u gemakkelijk in de magnetron (ca. 15 min) of in de oven (ca. 45 min). Lijkt onze maaltijdservice voor Venray u wat? Neem dan kijkje in ons assortiment aan heerlijke gerechten.

Een uitgebreid assortiment overheerlijke maaltijden

Vers aan Tafel biedt met meer dan 160 maaltijden een zeer uitgebreid assortiment aan. Binnen ons assortiment zult u gegarandeerd een overheerlijke maaltijd vinden. Er is namelijk voor ieder wat wils. Zo vindt u binnen ons assortiment oer-Hollandse stamppotten, maar ook vegetarische maaltijden en wereldgerechten. De keuze binnen onze tafeltje-dek-je Venray service is reuze. 

De gerechten die onze maaltijdservice levert worden op een authentiek wijze bereidt met lokale duurzame grondstoffen. Het bestellen van de maaltijden doet u eenvoudig online of telefonisch. Bestelt u vaker bij ons, dan kunt u uw bestelling ook aan onze bezorger doorgeven.

Wanneer bezorgen wij in Venray?

Onze tafeltje-dek-je service bezorgt door heel Nederland op vaste bezorgdagen. In Venray bezorgen wij op donderdag. Wilt u genieten van onze maaltijdservice voor Venray? Dan dient u voor dinsdag uw bestelling door te geven. Uw bestelling geeft u gemakkelijk online of telefonisch door. U kunt uw bestelling ook aan onze bezorger doorgeven. Dit doet u gemakkelijk door het bestelformulier in te vullen en bij de volgende bezorging mee te geven aan onze vast bezorger. 

Onze vaste bezorgers in Venray houden rekening met de huidige corona maatregelen. Dit houdt in dat minimaal anderhalve meter afstand wordt gehouden en dat handen steeds worden gedesinfecteerd. Lees hier alles over de maatregelen. 

Tafeltje-dek-je in de omgeving

Vers aan Tafel bezorgt in heel Nederland, dus ook in de omgeving van Venray. Zo bezorgen wij ook in omliggende plaatsen in Limburg. Wij bezorgen onder andere in Born, Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard, Venlo en en Weert. 

Tafeltje-dek-je in de provincie

Vers aan Tafel bezorgt overal in Nederland, dus als u ons aan vrienden en familie in de omgeving wilt aanraden, kan dat zeker! Zo bezorgen we ook in andere plaatsen in Limburg:

Tafeltje-dek-je Born, Tafeltje-dek-je Heerlen, Tafeltje-dek-je Kerkrade, Tafeltje-dek-je Maestricht, Tafeltje-dek-je Roermond, Tafeltje-dek-je Sittard, Tafeltje-dek-je Venlo & Tafeltje-dek-je Weert

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze tafeltje-dek-je maaltijdservice Venray? Dan kunt u ons contacteren via 085 401 6444 of klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag!

Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Vanaf € 29,99 € 48,29

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van € 5,99 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!