Tafeltje dekje Vught

Wilt u dagelijks genieten van een lekkere en gezonde maaltijd? Dan is onze tafeltje-dek-je Vught service iets voor u. Onze maaltijdservice biedt gezonde en kwalitatieve maaltijden aan. Zo heeft u altijd een gezonde maaltijd bij de hand als u een keer geen zin heeft om te koken. Onze maaltijdservice Vught bezorgt de maaltijden op een vaste werkdag gratis aan huis. Dit doen we met ons eigen bezorgteam. Zo hoeft u niet meer de deur uit voor een gezonde en lekkere maaltijd. Kies nu voor onze tafeltje-dek-je Vught maaltijdservice.

  • Lokale maaltijden uit Noord-Brabant
  • Keuze uit meer dan 170 maaltijden
  • Gratis thuisbezorgd
€ 32,50 € 49,32

Tafeltje-dek-je Vught maaltijdservice

Onze maaltijden zijn vriesvers. Vriesverse maaltijden worden direct na bereiding ingevroren. Door de maaltijden snel in te vriezen zorgt dit voor een natuurlijk behoud van smaak, voedingswaarden, kleur- en geurstoffen. Hierdoor hoeven wij geen onnodige smaak- en kleurstoffen en bewaarmiddelen toe te voegen aan onze maaltijden. Omdat onze maaltijden ingevroren zijn, kunt u deze ook langer bewaren dan koelverse maaltijden. Onze tafeltje-dek-je Vught service komt de maaltijden ingevroren bezorgen.Hierdoor kunt u onze maaltijden gemakkelijk meerdere maanden in de diepvries bewaren. Wanneer u trek krijgt haalt u een maaltijd uit de diepvries en warmt u onze vriesverse maaltijden op. Dit doet u gemakkelijk in de magnetron (ca. 15 min) of in de oven (ca. 45 min). Lijkt onze maaltijdservice voor Vught u wat? Neem dan een kijkje in ons assortiment aan heerlijke gerechten.

Een uitgebreid assortiment maaltijden

Onze maaltijdservice Vught biedt een uitgebreid assortiment aan maaltijden aan. Bij Vers aan Tafel kunt u kiezen uit meer dan 170 heerlijke vriesverse maaltijden. U vindt bij ons overheerlijke vegetarische gerechten, maar ook oer-Hollandse en zelfs internationale gerechten. U kunt bij ons terecht voor een oer-Hollandse stamppot of een overheerlijke pasta. Wij bereiden onze kant en klaar maaltijden met de meest verse en duurzame grondstoffen. Deze zijn afkomstig van lokale telers. De gerechten die onze tafeltje-dek-je Vught service bezorgd zijn dus gezond en vooral erg lekker!

Wanneer bezorgt onze maaltijdservice in Vught?

Onze maaltijdservice Vught bezorgd op een vaste werkdag in Vught. Afhankelijk van uw postcode bezorgen wij een keer in de week onze maaltijden. Hieronder kunt u per postcode bekijken wanneer onze bezorger langskomt. Ook kunt u uw uiterste dag van bestelling zien. Dit zijn altijd twee werkdagen voor de vaste bezorgdag.

Om te genieten van onze tafeltje-dek-je Vught maaltijdservice kunt u uw bestelling telefonisch of online doorgeven. Bestelt u vaker bij ons, dan is het ook mogelijk om uw bestelling aan de bezorger door te geven.  

Tafeltje-dek-je in de provincie

Vers aan Tafel bezorgt - op de Waddeneilanden na - overal in Nederland, dus als u ons aan vrienden en familie in de omgeving wilt aanraden, kan dat zeker! Zo bezorgen we ook in andere plaatsen in Noord-Brabant:

Tafeltje-dek-je Bergen op ZoomTafeltje-dek-je BredaTafeltje-dek-je Den Bosch,Tafeltje-dek-je EindhovenTafeltje-dek-je HelmondTafeltje-dek-je OosterhoutTafeltje-dek-je OssTafeltje-dek-je Roosendaal, Tafeltje-dek-jeTilburgTafeltje-dek-jeVeldhovenTafeltje-dek-je Waalwijk & Tafeltje-dek-je Noord-Brabant

 

Service van Vers aan Tafel

Heeft u vragen over onze tafeltje-dek-je maaltijdservice Vught? Dan kunt u ons contacteren via 085 401 6444 of klantenservice@versaantafel.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. We helpen u graag! 

Heerlijke maaltijden
Bedankt voor de geweldige bezorging van mijn maaltijden! - De heer W. Roelandse Leiden
Elke week
Veel gemak

 

Vanaf € 32,50 € 49,32

Ontdek onze maaltijdboxen

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan heel gemakkelijk bij Vers aan Tafel! Bestel een van onze maaltijdboxen voor een scherpe prijs van € 6,25 per maaltijd. Een vaste bezorger levert de maaltijden gratis bij u thuis tot in de vriezer als u dat wenst.

Ontdek onze maaltijdboxen
Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!