Varkensvlees met sperziebonen en aardappelpuree

Varkensvlees met sperziebonen en aardappelpuree

€ 6,75
check_circle
Toevoegen aan favorieten
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Gezonde maaltijd
Voedingswaarde
Varkensvlees met sperziebonen en aardappelpuree per 500 g
Energie
KJ 417 kJ
Kcal 100 Kcal
Vet 5,7 g
verzadigd 1,5 g
Koolhydraten 6,2 g
suikers 1,4 g
Eiwitten 5,1 g
Natrium 0,2 g
Zout 0,6 g
Voedingsvezels 1,8 g
Groenten 160,0 g
Ingrediënten
Bonen 32%, aardappelen 22%, water, varkensvlees 16%, zonnebloemolie, volle MELKpoeder, uien, EIgeel, zout, gistextract, zetmeel, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, gemodificeerd zetmeel, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, kleurstof: karamel, kruiden en specerijen.
Bereidingswijze

OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 10 - 12 minuten. Oven 140 - 150 °C: 45 - 50 minuten.

Varkensvlees in jus met sperziebonen en aardappelpuree

Joost
Ons aanbod in uw regio
Benieuwd naar ons aanbod bij u in de buurt? Ontdek het snel!