• image3
  • image1
  • image6

Hoe kan ik maaltijden aan huis bestellen?

Bij Vers aan Tafel bestelt u eenvoudig en snel uw vriesverse maaltijden aan huis. U kunt op verschillende manieren uw bestelling plaatsen. Via de telefoon, per post, per e-mail of in onze webshop. Welke wijze u ook kiest: Het zijn altijd vier gemakkelijke stappen om de maaltijden bij u te laten thuisbezorgen. Wij leggen het graag stapsgewijs voor u uit:

 

Stap 1 - U bestelt uw maaltijden

U maakt een keuze uit ons assortiment en geeft uw maaltijdbestelling door aan onze klantenservice. Dat kan per telefoon via het nummer 085-4016444 of per mail: klantenservice@versaantafel.nl
 
Uiterlijk twee werkdagen voor de bezorgdatum kunt u uw bestelling aan ons doorgeven. Is de vaste bezorgdag in uw woonplaats bijvoorbeeld woensdag, dan kunt u uiterlijk de maandag daarvoor uw maaltijden bij ons bestellen. Bij ons heeft u geen wekelijkse bestelverplichting, dat houdt in dat u altijd zelf bepaalt hoe vaak en wanneer u besteld. U bestelt minimaal 6 maaltijden. De bestelling kunt u compleet maken met soepen en desserts.
 
Wilt u uw bestelling annuleren? Dan kan dat kostenloos tot uiterlijk 1 dag voor de bezorgdatum. De annulering kunt u het beste telefonisch doorgeven aan de klantenservice. Houdt er rekening mee dat de klantenservice bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur.

 
Stap 2 - Wij bezorgen de maaltijden op een vaste dag

Wij bezorgen door heel Nederland, met uitzondering van de waddeneilanden. Per postcodegebied hebben wij een vaste dag waarop wij de maaltijden bij u thuisbezorgen. De klantendienst kan u informeren wanneer, op welke dag, wij in uw regio zijn. Per e-mail informeren wij u over de bezorgtijd van uw maaltijden.  

Stap 3 - U bereidt en geniet van een warme maaltijd

Onze maaltijden bewaart u in de vriezer totdat u de maaltijd wilt bereiden. In de vriezer zijn onze maaltijden minimaal twee maanden houdbaar. Het is belangrijk de diepgevroren maaltijd niet te laten ontdooien, voordat u deze verwarmt. Direct uit de vriezer, plaatst u de maaltijd in de magnetron of oven. Binnen vijftien minuten kunt u aan tafel.

Stap 4 - U ontvangt de factuur

Bij ons kunt op twee manieren betalen: per factuur of via automatische incasso. Kiest u voor betaling via factuur, dan ontvangt u deze in de week nadat wij de maaltijden bij u hebben bezorgd. De verwerkingskosten voor facturatie zijn €0,75 per bestelling. U kunt ook kiezen voor automatische incasso, waarbij wij automatisch het bestelbedrag van uw rekening afschrijven. Dat is wel zo gemakkelijk en ook veilig. Bovendien zijn er geen extra kosten aan verbonden. Welke keuze u ook maakt, u kunt de betalingswijze op elk moment veranderen bij de medewerkers van de klantenservice.

Bij uw eerste bestelling ontvangt u een incassoformulier. Heeft u geen formulier (ontvangen) en wilt u toch graag gebruikmaken van automatische incasso? Dan kunt u het incassoformulier downloaden of opvragen bij de klantenservice.