Schuif bij ons aan voor een heerlijke maaltijd!

Per 1 januari 2023 is de samenwerking tussen Vers aan Tafel Maaltijdservice en Vierstroom Ledenservice gestopt. Echter blijft uw 10% kortingsvoordeel behouden! U kunt dus nog steeds maaltijden van Vers aan Tafel bestellen met 10% korting. Het enige wat veranderd is dat u nu uw maaltijdbestelling direct bij ons plaats. Wij hopen dat u - zoals u dat al jaren doet -  bij ons aanschuift voor een heerlijke en ambachtelijke maaltijd!

Wilt u uw maaltijdbestelling met 10% korting online bestellen, maar heeft u nog geen account op onze website? Maak dan via de onderstaande knop éérst een account aan om te profiteren van uw 10% kortingsvoordeel!

  • 10% korting
  • Keuze uit meer dan 170 maaltijden
  • Vanaf zes maaltijden bezorgen wij gratis bij u thuis!
Proef het ambacht!

Schuif bij ons aan!

Soms heeft u niet de tijd, de mogelijkheid of de zin om zelf een heerlijke en verantwoorde maaltijd op tafel te zetten. Dat begrijpen wij helemaal. Met onze maaltijden in uw vriezer zit u altijd goed, want u kunt in een handomdraai genieten van een heerlijke maaltijd! Het geheim zit 'm in de persoonlijke aandacht en ambacht. Onze chef-koks bereiden op ambachtelijke wijze de heerlijkste maaltijden. Wij koken de maaltijden zoals thuis, maar dan in grotere pannen. Daarnaast kiezen wij bewust voor natuurlijke ingrediënten en zo veel als mogelijk voor duurzame grondstoffen, zoals groente van lokale telers en vis uit duurzame vangst. En dat proeft u! Wilt u het gemak van Vers aan Tafel ontdekken? Maak dan eerst een account aan zodat u kunt profiteren van uw ledenkorting.

Maak een account aan

Vers aan Tafel in het kort

Vanaf € 32,50 € 49,32

Ontdek het gemak van Vers aan Tafel zonder zelf te hoeven koken!

  • Maak eerst een account aan om te profiteren van uw ledenkorting
  • Probeer nu zes heerlijke maaltijden
  • Ontdek de smaak en variatie
  • Probeer nu!
Bestel hier de Proefbox

 

 

 

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!