Proef nu zes heerlijke maaltijden voor slechts € 32,50!

Per 1 januari 2023 is de samenwerking tussen Vers aan Tafel Maaltijdservice en Vierstroom Ledenservice gestopt. Echter blijft uw 10% kortingsvoordeel behouden! U kunt dus nog steeds maaltijden van Vers aan Tafel bestellen met 10% korting. Het enige wat veranderd is dat u nu uw maaltijdbestelling direct bij ons plaats. Wij hopen dat u - zoals u dat al jaren doet -  bij ons aanschuift voor een heerlijke en ambachtelijke maaltijd!

Wilt u uw maaltijdbestelling met 10% korting online bestellen, maar heeft u nog geen account op onze website? Maak dan via de onderstaande knop éérst een account aan om te profiteren van uw 10% kortingsvoordeel!

  • Nieuw bij Vers aan Tafel? Maak dan eerst een account aan om te profiteren van uw ledenvoordeel.
  • Plaats de Proefbox (artikel 1001) in uw winkelmand.
  • Plaats uw bestelling.
€ 32,50 € 49,32

 

Lekker en gevarieerd eten zonder zelf te koken? Dat kan bij Vers aan Tafel!

Soms heeft u zelf niet de tijd, de mogelijkheid of de zin om zelf een heerlijke en verantwoorde maaltijd op tafel te zetten. Dat begrijpen wij helemaal. Met onze maaltijden in uw vriezer zit u altijd goed. Onze chef-koks bereiden de gerechten met veel aandacht, ambacht en smaak. Zoals thuis, maar dan in grotere pannen. Alles op uw bord komt vers uit onze pan. Met meer dan 170 maaltijden inclusief kleine gerechten kunt u eindeloos variëren en iedere dag genieten van een smakelijke maaltijd! Probeer nu zelf de Proefbox met onze zes populairste maaltijden voor slechts € 32,50!

 

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!