Visfilet in een waterkerssaus met Parijse wortelen en gekookte krieltjes

Visfilet in een waterkerssaus met Parijse wortelen en gekookte krieltjes

€ 6,39
check_circle
Toevoegen aan favorieten
check_circle_outlinecheck_circle_outlinecheck_circle_outline
check_circlecheck_circlecheck_circle
Gezonde maaltijd
Voedingswaarde
Visfilet in een waterkerssaus met Parijse wortelen en gekookte krieltjes per 500 g
Energie
KJ 338 kJ
Kcal 80 Kcal
Vet 2,4 g
verzadigd 0,5 g
Koolhydraten 8,7 g
suikers 2,8 g
Eiwitten 5,1 g
Natrium 0,0 g
Zout 0,1 g
Voedingsvezels 1,8 g
Groenten 150,0 g
Ingrediënten
Aardappelen 31%, wortelen 28%, ALASKA POLLAK 20%, water, waterkers 2%, lente ui, zonnebloemolie, volleMELKpoeder, ROOM, uien, witte wijn, bouillon (maltodextrine, zetmeel, groentepoeders (prei, wortelen, uien), plantaardige olie (koolzaad/zonnebloem), kruiden en specerijen (SELDERIJ)), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, suiker, peper.
Bereidingswijze

OPWARMTIJD: Magnetron 750 Watt: 10 - 12 minuten. Oven 140 - 150 °C: 45 - 50 minuten.

Visfilet in waterkerssaus met wortelen en krieltjes. Natirumarm

Joost
Ons aanbod in uw regio
Benieuwd naar ons aanbod bij u in de buurt? Ontdek het snel!