Felle brand bij productielocatie Welner Maaltijden!

Beste maaltijdklant,

Zoals u wellicht heeft meegekregen is de productielocatie van Welner Maaltijden afgelopen maandag getroffen door een grootschalige brand. Sinds dat moment is met man en macht gewerkt aan een oplossing voor u. Samen met het team van Vers aan Tafel hebben we in korte tijd een heel mooi maaltijdservice concept voor u uit weten te zetten. Op deze landingspagina leest u wat we voor u kunnen betekenen.

Waarom Vers aan Tafel maaltijden?
Bij Welner Maaltijden streven we naar een hoge kwaliteit en uitstekende service. En we vinden, net als u, gezond en gevarieerd eten belangrijk. Vers aan Tafel biedt dit en daarom werken we al langere tijd samen met hen. Vers aan Tafel heeft ruim 15 jaar ervaring in het zelf vers bereiden en bezorgen van ambachtelijke vriesverse maaltijden in heel Nederland. Met deze samenwerking gaat u meer gemak, meer service en meer variatie ervaren.

Vriesvers
Vers aan Tafel kookt ambachtelijk en vers, waarna door een speciale ‘shock-freeze’ methode de maaltijden binnen 2 uur op -18 graden worden gebracht. Hierdoor blijven voedingswaardes, smaak en kleur beter bewaard en hoeven geen kunstmatige ingrediënten toegevoegd te worden. Daarnaast zijn de maaltijden nog enkele maanden houdbaar na bezorging.

Uw account
U kunt een nieuw account aanmaken door hier of op onderstaande knop te klikken. Daarna kunt u gebruik maken van de webshop van Vers aan Tafel.

Welner Maaltijden

 

Vers aan Tafel in het kort

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!