Zorgboogextra Ledenvoordeel

 

Ledenorganisatie Zorgboogextra is een zelfstandige coöperatie. Met Zorgboogextra bieden we onze bijna 20.000 huishoudens die lid zijn uit de gemeenten Helmond, Gemert-Bakel, Asten, Laarbeek, Someren, Deurne en Geldrop-Mierlo graag iets extra's.

Wat biedt Zorgboogextra?
Zorgboogextra stimuleert haar leden gezonder en actiever te leven. Een groeiend aantal leden vindt de weg naar de ledenorganisatie voor een breed aanbod aan activiteiten. Denk aan dagtripjes, culturele uitstapjes, rondleidingen, wandelingen en kennisbijeenkomsten. Zorgboogextra biedt aantrekkelijk ledenvoordeel, informatie & tips en een gevarieerd aanbod aan activiteiten die ondersteunen bij een gezonde, actieve en plezierige leefstijl.

Informatie & Tips 
Op de website www.zorgboogextra.nl kunt u als lid terecht voor informatie & tips over diverse onderwerpen zoals gezonde leefstijl, mantelzorg, digitale vaardigheden, handige apps en nog veel meer.  

Ledenvoordeel
Tot slot profiteert u als lid van ledenvoordeel gericht op een gezond en actief leven. Zo ontvangt u bij Vers aan Tafel 13% ledenkorting op het gehele assortiment. Maar ook met andere leveranciers zijn interessante (prijs)afspraken gemaakt. Denk hierbij aan collectiviteitskorting op de zorgverzekering, dagjes uit, cursussen, personenalarmering, handige diensten aan huis en nog veel meer. Bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan.


NB: Woont u in de gemeente Helmond, dan kunt u mogelijk een beroep doen op subsidie van €2,20 per volledige maaltijd. Bel 0492-140492 voor meer informatie hierover of om u aan te melden bij de gemeente.

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!