Zorgboogextra Ledenvoordeel

 

Zorgboogextra is een ledenorganisatie met 19.000 leden in de Peelregio. Zij stimuleren hun leden gezond en actief te leven. Dat doen ze niet alleen door te richten op een gezonde leefwijze. Het is namelijk net zo belangrijk om lekker in je vel te zitten en sociale contacten te hebben. Daarom ook de slogan: Samen gezond & actief.  

Wat biedt Zorgboogextra?
Activiteiten 
Een groeiend aantal leden vindt de weg naar de ledenorganisatie voor een breed aanbod aan activiteiten. Denk aan dagtripjes, culturele uitstapjes, rondleidingen, wandelingen en kennisbijeenkomsten.

Informatie & Tips 
Op de website www.zorgboogextra.nl kunt u als lid terecht voor informatie & tips over diverse onderwerpen zoals gezonde leefstijl, mantelzorg, digitale vaardigheden, handige apps en nog veel meer.  

Ledenvoordeel
Tot slot profiteert u als lid van ledenvoordeel gericht op een gezond en actief leven. Zo ontvangt u bij Vers aan Tafel 10% ledenkorting op het gehele assortiment. Voor slechts € 5,39 heeft u dus al een vriesverse maaltijd. Maar ook met andere leveranciers zijn interessante (prijs)afspraken gemaakt. Denk hierbij aan collectiviteitskorting op de zorgverzekering, dagjes uit, cursussen, personenalarmering, handige diensten aan huis en nog veel meer. Bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan. Voor slechts € 19,95 per jaar bent u al lid.

NB: Woont u in de gemeente Helmond, dan kunt u mogelijk een beroep doen op subsidie van €2,20 per volledige maaltijd. Bel 0492-140492 voor meer informatie hierover of om u aan te melden bij de gemeente.

Benieuwd naar uw bezorgdag?
Wilt u weten wanneer wij bij u komen bezorgen? Vul hieronder uw postcode in!